Kun hotel

Mangler du hotelværelset?

BESTIL KUN HOTEL

Kun hotel

Har du bestilt en rejse, men mangler et sted at bo? Så book et hotelværelse hos Spies! Vi tilbyder et kæmpe udvalg af hoteller på rejsemål over hele verden - alle nøje udvalgt og med en god beliggenhed.

Søg efter billige hoteller

Hos Spies finder du hoteller i et bredt og varieret udvalg på tværs af hele kloden. Du kan med andre ord finde det perfekte hotel hos os, uanset om du skal på charterferie, på oplevelsesferie i naturskønne omgivelser eller på storbyferie. Måske har du allerede bestilt din rejse men mangler stadig at finde ud af, hvor du og dine medrejsende skal bo. Eller måske leder du efter et billigt hotel, før du bestiller dine flybilletter.

Uanset hvad, har vi gjort det nemt for dig at finde det helt rigtige hotel. Start blot med at indtaste din valgte rejsedestination, dato for check-in og check-ud samt antallet af rejsende, og du vil derefter få en detaljeret oversigt over dine muligheder.

Hoteller i alle størrelser og prisklasser

Vores søgemaskine hjælper dig med at få et nemt og hurtigt overblik over de tilgængelige hoteller ved dit rejsemål i den valgte periode. De vigtigste informationer vedrørende det enkelte hotel er samlet i en rubrik, så du kan få et helhedsindtryk af hotellet, før du undersøger de enkelte tilbud nærmere. Husk, at du har mulighed for at sortere hotellerne efter bl.a. pris og popularitet, og at du kan skifte til kortvisning, hvis du ønsker at få overblik over de forskellige beliggenheder.

De mest sædvanlige faciliteter, som man finder på hotellerne ved et givent rejsemål, vises automatisk i oversigten. Således kan du hurtigt se, om et hotel råder over f.eks. pool, bar og motionsrum eller ligger tæt på transportmuligheder, ligesom du også kan se en specifik beskrivelse af, hvad der indgår i den viste pris. Morgenmad på hotellet er ofte en del af den samlede pris, mens andre af de viste priser også dækker over all-inclusive, hvor der på forhånd er betalt for alle måltider.

Under de enkelte beskrivelser af hotellerne kan du læse meget mere om, hvad der venter dig og dine medrejsende, før I foretager det endelige valg. En gennemført beskrivelse af de forskellige faciliteter, tilgængelige værelser og meget andet er med til at give dig et godt helhedsindtryk af stedet. Ofte kan du også læse, hvordan andre rejsende samlet set har bedømt deres oplevelse, samt hvor høj en procentdel, der ville anbefale andre at tage afsted. Den samlede bedømmelse vises først, når 20 personer har bedømt hotellet.

Alle hotellerne i Spies’ katalog er nøje udvalgt og lever derfor alle op til de samme høje krav. Vores mål er at give dig den bedst mulige fornemmelse af de enkelte hoteller, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt destinationen lever op til forventningerne, men blot kan fokusere på de ting, ferie i bund og grund handler om: At trække stikket ud og nyde nuet.

Et hotelophold for to

Er du på udkig efter et hotel til dig og din partner? Fælles for mange hoteller over hele verden er den særlige omtanke for både stemningen og privatlivets fred, når man bare er to afsted. Et hotelophold for to kommer i mange former og farver, lige fra hyggelige ferielejligheder til behageligt indrettede dobbeltværelser, ligesom man også kan finde luksuriøse suiter, hvis der skal ekstra forkælelse til.

En af de bedste måder at finde ud af, om et hotel passer til din forestilling om en romantisk tur for to, er at kigge billederne igennem under de enkelte hoteller. Foretrækker I eksempelvis en aktivitetsrig beliggenhed midt i byen med kort til restauranter og byliv, eller skal der et naturskønt område med en fantastisk udsigt til? Billeder er ikke alene en god vejviser for de indvendige udseende og faciliteter, men er som regel med til at danne et godt indtryk af hotellets omgivelser og omkringliggende atmosfære.

Hoteller for hele familien

Skal du afsted med familien? Angiv blot antallet af voksne og unge rejsende, og du vil få en tilpasset oversigt over de forskellige overnatningsmuligheder. Du vil blive bedt om at angive børnenes alder for at opnå de bedst mulige søgeresultater.

Mange hoteller udbyder familieværelser. Et familieværelse er som regel indrettet til at akkommodere et voksent par samt normalvis to – men i nogle tilfælde også op til fire – børn. Den viste pris i søgeresultatet angiver den samlede pris for alle rejsende inkl. rabatter. I samme rubrik kan du se, hvad du præcist betaler for, og om morgenmad er inkluderet i prisen.

For større familier vil det som oftest være oplagt at vælge en ferielejlighed. Disse kommer ofte med flere soveværelser og eget køkken, og er I flere familier om at rejse afsted, kan du også vælge op til flere værelser i den samme søgning, dog kun op til 6 personer pr. søgning. Læs meget mere om de tilgængelige faciliteter i den valgte feriebolig under de enkelte beskrivelser.

Hold udkig efter vores Family Garden og Family Comfort-hoteller, hvor børnevenlighed er ekstra højt prioriteret. Disse hoteller rummer sædvanligvis en perfekt balance mellem aktivitet og ren afslapning med fokus på den personlige frihed til at gøre lige præcis, hvad du og børnene har lyst. Det er også her, at du i mange tilfælde vil kunne finde gode børnerabatter.

Et hotelværelse helt for dig selv

Det er naturligvis også muligt at finde gode tilbud på enkeltværelser, uanset om du rejser alene eller blot ønsker dit eget værelse, når du skal afsted med en gruppe. Find inspiration i vores udbud af alt fra rummelige og komfortable værelser til fornemme suiter i alt fra klassisk inspirerede storbyhoteller til moderne charterhoteller.

På mange destinationer vil du kunne finde vores Sunprime Hotels med en skræddersyet ferieoplevelse til voksne, der rejser uden børn. Her finder du faciliteter såsom motionsrum, spa og elegante lounger, hvor du kan nyde ferien i fred og ro. En sådan ferie kombinerer fysisk aktivitet med ren afslapning og er helt perfekt, når du ønsker at genoplade fra hverdagen uden at træde for meget uden for rytmen.

Find et hotel på tilbud

Er du på jagt efter et godt tilbud på et hotel? Glem ikke, at du kan sortere hotellerne efter pris, hvor alle eventuelle rabatter er inkluderet. Du kan også gemme hotellerne i din favoritliste, hvis du ønsker at samle en række hoteller med henblik på videre sammenligning.

Har du fundet et hotel, men mangler af bestille flybilletter? Hop over til vores søgemaskine for flybilletter. Vi ønsker dig og dine en rigtig god rejse!