Easy Travel - nemt og bekvemt

Det skal være nemt at rejse. Derfor har vi skabt Easy Travel med en række smarte løsninger til dig, der bor på O.B.C. og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines.

Med Easy Travel kan du have 10 kg ekstra bagage med, tjekke din bagage ind på hotellet på hjemrejsedagen, og har du bestilt bustransfer, er der direkte transport mellem lufthavn og hotel.

Smidigt på rejsen

  • 10 kg ekstra bagage
  • Plasticpose til medbragt barnevogn
  • Direkte bustransfer til og fra hotellet, når du flyver med Thomas Cook Airlines og har bestilt transfer*
  • Indtjekning af bagage på hotellet ved hjemrejsen

CHECK-IN I RO OG MAG

10 kg ekstra bagage samt emballage til barnevogn

Som gæst på O.B.C. kan du tage 10 kg ekstra bagage med på både ud- og hjemrejsen, når du flyver med Thomas Cook Airlines. Det gælder også, hvis du har bestilt en kombinationsrejse, hvor dit O.B.C. kombineres med et andet hotel/rejsemål. Medbringer du en barnevogn eller klapvogn på flyet, får du en plasticpose, der beskytter den under flyrejsen - og den kan selvfølgelig også bruges på hjemrejsen.

Læs mere om flyselskabernes bagageregler

Indtjekning af bagage

På O.B.C. kan du på hjemrejsedagen tjekke din bagage ind på hotellet, når du flyver med Thomas Cook Airlines. Dette foregår som regel om morgenen/formiddagen uanset afrejsetidspunkt. Du møder op med bagagen samt billet og pas, får udleveret boardingkort og afleverer din bagage. På denne måde kan du gå direkte til sikkerhedskontrollen og gaten, når du kommer til lufthavnen.

Gælder ved flyafgange efter kl. 11 samt ved alle flyafgange fra Gran Canaria (ved afgange før kl. 11 tjekkes bagagen ind aftenen før). Tidspunkt for indtjekning af bagage findes på informationssitet MyO.B.C. og ved indtjekningsskranken for Easy Travel i hotellets Resort Service.

Af sikkerhedshensyn kan bagage, der er større end normalt, ikke tjekkes ind på hotellet. Meget stor eller tung bagage skal tjekkes ind som specialbagage i lufthavnen.

HVAD GÆLDER FOR MIT O.B.C.?

Ocean Beach Club - Cypern

Rejsemål: Ayia Napa, Cypern
Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg extra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: April-november

Ocean Beach Club – Gran Canaria

Rejsemål: Playa Del Cura, Gran Canaria
Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg extra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: Hele året

Ocean Beach Club – Kreta

Rejsemål: Makrigialos, Kreta
Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg extra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja*
Periode: April-oktober

*Bussen gør et stop undervejs til Ocean Beach Club - Kreta.

UDBUD PÅ O.B.C.