Hoteller (15)

Rejser til Israel

Israel byder på både historie, strande, forlystelsesliv og shopping. Rejser du med Spies, bor du i den pulserende storby Tel Aviv, og eftersom Israel er et lille land, er det nemt at udforske på egen hånd.

Israel er et oplagt rejsemål til en weekendrejse. Her er skønne temperaturer fra marts til og med november, og rejser du med Spies, kan du selv bestemme, hvilken dag du vil rejse, samt hvor længe du vil være væk. En forlænget weekend, en uge eller endnu længe - det er helt op til dig.

Kombinér strand og by i Israel

Den dynamiske storby Tel Aviv ligger på Israels kyst mod Middelhavet. Inde i byen venter noget så overraskende som en kilometerlang sandstrand, så har du svært ved at vælge mellem strandliv og storbyferie, er Tel Aviv lige et rejsemål for dig. På en rejse til Tel Aviv kan du desuden se frem til masser af gode restauranter, fantastiske shoppingmuligheder og et sydende natteliv.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Israel?
Klimaet i Israel skifter afhængigt af, om du befinder dig i bjergområderne eller ved kysten. Spies' hoteller ligger i Tel Aviv, som har middelhavsklima med milde vintre og varme, tørre somre. Om sommeren, det vil sige i perioden fra juli til september, ligger dagtemperaturen på omkring 30 grader, men også foråret byder på behagelige temperaturer fra 20 grader i marts og op til 28 grader i juni. Om efteråret varer varmen ved med dagtemperaturer på omkring 27 grader i oktober og 24 grader i november. December til februar regnes for de køligste måneder med en gennemsnitstemperatur på 17-19 grader. Her falder det meste af årets nedbør også. I perioden mellem juni og september falder der stort set ingen nedbør, og fra maj til december er havet badevenligt med temperaturer fra 20 til 28 grader.
Pas og visum
Pas, visum og dansk fremmedpas
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for Schengen. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængig af rejsemål, rejselængde, og hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi vil anbefale, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas samt visum ikke overholdes, bliver du nægtet indrejse.

Rejser til Israel

Nyhed!
Tel Aviv
En rejse til Tel Aviv byder på en perfekt blanding af storby og strand. I dagtimerne fyldes strandene af både turister og lokale, og på strandpromenaden syder det af aktivitet til langt ud på natten.

Find din rejse til Israel