Se hoteller (1)

Rejser til Orosei

En rejse til Orosei, den lille by på Sardiniens østkyst, lokker med dejlige strande, smuk natur og en lang historie.

Orosei er en lille by med en lang historie beliggende lige ved floden Cedrino. Byen er ikke så stor, men er til gengæld smukt omgivet af marker og plantager ved foden af det 800 meter høje bjerg, Monte Tuttavista. Denne del af Sardinien har en rig og interessant historie - fra stenaldalderens kegleformede tårne over antikkens grækere og middelalderens adelsfamilier til nutidens moderne by, som trods sin beskedne størrelse byder på både paladser, kirker og museer. Orosei er i dag en fredfyldt og lidt søvnig by, hvor livet går sin stille gang - et godt valg for dig, der gerne vil se andet end strand i ferien. Her kan du f.eks. gå på opdagelse i de smalle gader, lade dig friste af friske frugter og grøntsager på byens marked, nyde en is fra en af de talrige isbutikker eller måske besøge byens berømte teatermuseum.

Sol og strand i Orosei

Der er mange strande og badebugter langs kysten ved Orosei. Lige neden for byen løber den flere kilometerlange sandstrand Marina di Orosei, som er en flere kilometer lang sandstrand, hvor der er plads til alle. Foretrækker du noget mindre og mere intimt, er der flere små badebugter og strande både nord og syd for byen, bl.a. Cala Liberotto, Cala Ginepro og Cala Osalla, som alle har gyldent sand og klart vand. Hvis du kan lide at snorkle, skal du vælge en af de mindre strande eller begive dig knap 20 km nordpå til naturreservatet Bidderosa, hvor der er flere smukke badebugter omgivet af smuk natur - perfekt for dig. der vil slikke sol og bade i lidt mere uforstyrrede omgivelser.

Orosei med Spies

Med Spies bor du på All Inclusive-hotellet SENTIDO Orosei Beach beliggende et par minutter fra stranden og knap to kilometer fra Orosei centrum - en gåtur på 20-30 minutter. Dermed har du det bedste af to verdener inden for rækkevidde, uanset om du har lyst til et forfriskende morgendyp i havet, en aperitif på et skyggefuldt torv eller en god middag bestående af øens specialiteter.

Udforsk Sardinien

Hvis du vil se mere af Sardinien i løbet af din ferie i Orosei, så tag vandreskoene på og begiv dig afsted. Her er mange små veje, der egner sig fint til længere gåture, måske helt til naturreservatet Bidderosa eller - hvis du føler dig rigtig energisk - til toppen av Monte Tuttavista. Lidt mindre anstrengende, men mindst lige så spektakulære, er bådturene langs kysten. En af de bedste er den, der følger kysten op til Arcipelago di la Maddalena; en slags miniatureskærgård mellem Sardinien og Korsika. Er du her om foråret eller efteråret, kan du deltage i en af de festivaler, der bliver arrangeret, f.eks. la festa di Santa Maria del Mare, hvor fiskerbåde bliver dekoreret og sejlet langs floden ned til Santa Maria-kirken, hvor festen fortsætter hele aftenen.

Tips og nyttig info
 • Kilometerlange sandstrande
 • All Inclusive
 • Luksushoteller
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Orosei

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
13°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
14°7°
5
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°9°
6
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
20°11°
7
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
24°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • juni
29°17°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • juli
32°20°
11
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • august
31°21°
10
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
28°19°
24
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • oktober
24°15°
21
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • november
19°12°
18
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°9°
16
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Strand
Langs kysten findes både større og mindre strande. Den nærmeste strand fra Orosei er Marina di Orosei; en flere kilometer lang sandstrand.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 2 timer og 40 minutter

Afrejse

Du kan rejse til Sardinien hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejgselængde.
Du kan rejse til Orosei med rutefly i perioden maj-september. Flyet lander i Olbia Lufthavn ca. 90 km fra Orosei. Da vejene er ret smalle, skal man regne med en transporttid på ca. 1 time og 30 minutter fra Olbia til Orosei.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.
Mad, drikke og natteliv
Der er flere trattoriaer og restauranter inde i Orosei. Enkle restauranter ved visse strande.
Oroseis natteliv er meget fredeligt.
Shopping
I Orosei er der en håndfuld mindre butikker, som dog mest er tilpasset de lokales behov. Der er ikke rigtig nogen form for shoppingmuligheder.
Aktiviteter og seværdigheder
Her kan du give dig i kast med aktiviteter som tennis, vandring og paddle.
Sådan kommer du omkring
Taxi. Bus.
Fakta

Vores service

Opholdet i Orosei er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Der kræves ikke visum. For nærmere information henviser vi til Italiens ambassade på telefon 39 62 68 77.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Italiens ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Italien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Der findes en hæveautomat i Orosei.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V.

Sprog

Italiensk.
Find din rejse til Orosei