PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Krydstogter fra Dubai

Kunne du tænke dig en komfortabel ferie til søs kombineret med anderledes oplevelser? Så vælg vores krydstogt i Den Persiske Golf og oplev omgivelser, der kunne være taget ud af "Tusind og én nat". På krydstogtet kommer du til Dubai, Abu Dhabi, Muscat og Khasab - det ene rejsemål mere spektakulært end det andet. Sultandømmet Omans hovedstad Muscat byder på et stort udbud af seværdigheder, strande og markeder, og Dubai er en herlig blanding af tradition og overdådig luksus. Her finder du både en indendørs skibakke, verdens højeste bygning, Burj Khalifa, traditionelle souker, fantastiske hoteller og meget, meget andet.

Læs mere Skjul tekst

I vores bekvemme pakkeløsninger indgår foruden selve krydstogtet både fly og hotelovernatning i afrejsebyen. Krydstogtet foregår med Royal Caribbean Internationals store og familievenlige skibe, Celebrity Cruises elegante fartøjer velegnede til voksne eller Costa Cruises familieegnede og budgetvenlige skbe, der tilbyder god mad og aktiviteter ombord.

Vælger du et krydstogt med Royal Caribbean International eller Celebrity Cruises, indgår drikkepenge på ca. 12 USD/dag i prisen. På krydstogter med Costa Cruises tilkommer et servicegebyr på ca. 10 EUR/12,50 USD pr. voksen og ca. 5,50 EUR/6,25 USD pr. barn og dag, som betales ombord.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

Vores rederier

{{facet.Description}}

Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!