PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Krydstogter i Det Indiske Ocean

Krydstogter i Det Indiske Ocean

Et krydstogt i Det Indiske Ocean er det perfekte valg for dig, der drømmer om kridhvide sandstrande, vajende palmer, storslået natur, spændende udflugter og eksotiske rejsemål. På Costa Cruises skib får du en bekvem ferie med gode restauranter, spaafdeling, motionsrum og meget andet. Skibet sejler til nogle af Det Indiske Oceans mest fantastiske øer.

Læs mere Skjul tekst

Mauritius byder på skønne strande, fin natur og restauranter med mad i verdensklasse. På Seychellerne lægger skibet til på hovedøen Mahe, hvor to overnatninger indgår i rejsens pris. Det giver dig tid til at opleve både Mahe og en af naboøerne Praslin eller La Digue. Madagaskar er verdens fjerdestørste ø og byder på et rigt plante- og dyreliv. Her findes alt fra store naturreservater og seværdigheder til imponerende sandstensformationer og gyldne strande. På vores krydstogt i Det Indiske Ocean besøger vi også den grønne perle La Reunion, som er fransk territorium. I hovedstaden St. Denis bliver du mødt af en herlig blanding af forskellige kulturer. Øen er både frodig og kuperet - besøg gerne udsigtspunktet Maido, hvorfra der er en blændende udsigt over kraterdalen Cirques de Mafate.

I vores bekvemme pakkeløsninger indgår foruden selve krydstogtet både fly og hotelovernatning i afrejsebyen. Vælger du et krydstogt med Royal Caribbean International eller Celebrity Cruises, indgår drikkepenge på ca. 12 USD/dag i prisen. På krydstogter med Costa Cruises tilkommer et servicegebyr på ca. 10 EUR/12,50 USD pr. voksen og ca. 5,50 EUR/6,25 USD pr. barn og dag, som betales ombord.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

Vores rederier

{{facet.Description}}

Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!