Oplev mere
KRYDSTOGTER FOR FAMILIEN

Få det hele med – og lidt til

Når du tager familien med på krydstogt, kommer ingen til at kede sig. Ombord er der børneklubber, klatrevæg, vandland, biograf og meget, meget mere.

Og I kan roligt lade børnene tage et ekstra stykke kage: helpension ombord indgår som en del af fornøjelsen sammen med fly - og i en del krydstogtpakker desuden hotelovernatning.

Hvorfor et familiekrydstogt?

  • Aktiviteter for alle aldre
  • Masser af oplevelser på de forskellige rejsemål
  • Måltider indgår
  • Shows og underholdning

REJSEFORSLAG FOR FAMILIEN:

OPLEV MERE

Skal familien have storbypuls og kulturoplevelser? Eller ønsker I et krydstogt med tropefølelse og palmestrande? Måske I prioriterer aktivitetsmuligheder for hele familien om bord?

ATMOSFÆRE OG SPISEGLÆDE

Nyd et veldækket tapasbord i Barcelona, smag verdens bedste skinke i Palmas gamle bydel Casco Antiguo og glæd jer til bordets glæder på et krydstogt med masser af muligheder for hele familien.

SMUKKE OMGIVELSER

Skal familien have en ferie med strandstemning, snorkling og naturoplevelser, eller vil I lægge til ved charmerende middelalderbyer og nyde den lokale atmosfære blandt caféer og markedspladser?

AKTIVITETER OMBORD PÅ SKIBET

Giv børnene afløb for fartglæden i racerbanen, eller nap en tur i vandland ombord. Lad børnene glæde sig til børneklubbens sjove aktiviteter, og hyg jer om aftenen med en tur i biografen eller teateret.

FANTASTISKE MADOPLEVELSER

Når du er på krydstogt, indgår maden i prisen. Og så får du høj kvalitet for pengene. Der er selvfølgelig også masser af muligheder for ekstra forkælelse når I går i land på de forskellige rejsemål.

SMAGSOPLEVELSER OMBORD

Hvis I får lyst til lidt afveksling, er der masser af gode muligheder for at gøre krydstogtet ekstra lækkert. Her er hyggelige caféer, stemningsfulde diners og gode burgerbarer. Eller hvad med en smovsetur i Ben & Jerry’s isbar?

BARE FRÅS LØS!

Skal det være en pastaret eller fisk? Og hvad med et ekstra stykke kage? Når I er på krydstogt, kan I roligt lade ungerne gå amok i lækkerierne. Det er kun drikkevarer (undtagen juice og vand), I selv skal tænke på – resten indgår.

SMAG PÅ EN NY KULTUR - HVER DAG

Lækker frokost på piazzaen og hyggelige familiemiddage ved havet... Glæd jer til alle de spændende, nye madoplevelser, og lad dine børn smage på en ny kultur, når I næsten dagligt går i land i en ny by.

KULTUR, NATUR OG BYLIV

Et krydstogt er som skabt til store oplevelser. Prioriterer du hvide sandstrande, charmerende små pladser i gamle bykerner eller enestående kulturoplevelser?

KULTURSTEMNING

Antikke amfiteatre, smukke klostre og renæssancestemning. Vælg mellem en række krydstogter, hvor kulturoplevelserne står i kø, når I lægger til land.

SMUK NATUR

Stævn ud mod palmer, glasklart badevand og palmestemning. Lad familien glæde sig over den indbydende natur på en række små øer og smukke rejsemål.

CHARME OG BYLIV

Gå sammen med familien gennem stemningsfulde cafégader, og gå på opdagelse på markedspladsen, Inden I cruiser videre mod den næste havn og nye indtryk.

MASSER AF AKTIVITETER OMBORD

På et krydstogt kommer ingen til at kede sig. Ombord finder I blandt andet vandland, biograf og racerbane.

VANDLAND

Vandhunde går ikke forgæves på et krydstogt! Udover mulighederne når I lægger til, kan I vælge imellem flere pools ombord, vandland og sågar en surf-simulator!

BØRNEKLUB

Både ombord og i land arrangeres børneklubber med en masse sjov under opsyn af klubledere. Her får børnene uforglemmelige ferieoplevelser.

SPORT

Der findes masser af sportsaktiviteter ombord. Bl.a. adrenalinpumpende oplevelser på racerbanen og sjove udfordringer på klatrevæggen?

TEATER & BIO

Er du vild med film og teater, er du ikke gået forgæves. Hver aften arrangeres forskellige teaterforestillinger og i biografen vises både nye og gamle film.