Florida & Bahamas - hotelovernatning i New York

skibets vurdering 4

Krydstogtspakke med krydstogt, fly og hotelovernatning

  • To øer i Bahamas
  • Tre dage på havet
  • Port Canaveral i Florida
  • Forlystelser og seværdigheder på Bahamas
  • Stort udvalg af aktiviteter ombord
  • Børne- og ungdomsklub
  • Helpension indgår
  • Free at Sea

Tag med Norwegian Getaway på eventyr i Bahamas' smukke ørige. I løbet af en uge får du både kultur, historie og paradisøer - for mange den perfekte kombination til en vellykket ferie.
Turen begynder i New York, hvor skibet sætter kurs mod Port Canaveral i Florida. Gå ikke glip af et besøg på Kennedy Space Center. Her kan du se NASAs rumskib Atlantis, møde en astronaut og prøve at sidde i en rumsimulator. Port Canaveral bliver startskuddet til en herlig uge fyldt med nye indtryk og oplevelser.

Læs mere om krydstogtet Skjul tekst

Krydstogtet går videre til Bahamas' fantastiske ørige, så forbered dig på kridhvide strande og det mest turkisblå vand, du nogensinde har set. Næste stop på turen er Norwegian Cruise Lines helt egen paradisø Great Stirrup Cay. Her kan du snorkle mellem skildpadder og fisk i alle regnbuens farver. Når du bliver sulten, er der flere restauranter og barer at vælge imellem på øen. Efter en rolig dag på stranden, sejler skibet videre til Bahamas' hovedstad, Nassau. Fra havnen er der gåafstand til forlystelser, seværdigheder og shopping. Nassau har en rig historie, og er du kulturelt interesseret, anbefaler vi et besøg på Piratmuseet, som vil tage dig med tilbage til 1700-tallet. Vil du shoppe, er der et stort udbud på Bay Street eller Woodes Rogers Walk.
I løbet af krydstogtet har du god tid til at udforske alle skibets faciliteter. De sidste to døgn tilbringer du ombord, og her kan du besøge spaafdelingen, slappe af i en liggestol med en god bog eller køre et intensivt træningspas. Børnene kan hygge sig i børne- og ungdomsklubben, og om aftenen spiser hele familien godt i en af restauranterne ombord.

Har du andre ønsker?

Vil du kun bestille selve krydstogtet? Eller ønsker du flere nætter på hotel? Så hjælper vi dig gerne.

Ring 7010 4200