Florida, Bahamas - hotelovernatning i New York

skibets vurdering 4

Krydstogtspakke med krydstogt, fly og hotelovernatning

  • Et af verdens største krydstogtskibe
  • To øer i Bahamas
  • Tre dage på havet
  • Port Canaveral i Florida
  • Royal Caribbeans private paradisø
  • Paradisstrande
  • Stort udbud af aktiviteter ombord
  • Helpension og drikkepenge indgår

Tag med et af verdens største krydstogtskibe Oasis of the Seas på et syv nætter langt krydstogt, hvor du får rig lejlighed til at dyrke den caribiske stemning. Her venter god shopping, sol, vand og smukke paradisstrande samt gode måltider. Derudover har du alle skibets mange faciliteter og bekvemmeligheder, som du kan benytte dig af. Her er alt, hvad du kunne tænke dig, for både store og små. Gå en tur langs det grønne område Central Park, der lokker med sine udendørscaféer og kunstgallerier. Skibets yngste gæster har det festligt i børne- og ungdomsklubben AdventureOcean, hvor de kan lege, klippe-klistre og møde nye kammerater.

Læs mere om krydstogtet Skjul tekst

Krydstogtet starter og slutter i havnen i Cape Liberty i verdensmetropolen New York. Nyd den fanstastiske udsigt over byen, mens skibet sejler ud. Dagen efter ankommer vi til Port Canaveral ved Floridas kyst, der nok mest er kendt for rumfartscenteret og affyringspladsen Kennedy Space Center. Sørg for at besøge stedet og få et indblik i NASAs spændende historie og stig ombord på en kopi af en rumfærge. Port Canaveral kan også byde på et herligt strandliv. Vil du gerne bruge dagen på at sole og bade, så tag en tur til den herlige sandstrand Cocoa Beach. Dagen efter tilbringes på havet, og du får rig lejlighed til at prøve løs af de mange faciliteter ombord på Oasis of the Seas. Læs en god bog i en liggestol oppe på dækket og forkæl dig selv med en behandling i skibets store spaafdeling. Vil du gerne røre dig, er her både fitnesscenter, løbebane, klatrevæg, surfsimulator og meget mere. Efter et døgn på havet er det blevet tid til at kaste anker på Bahamas. Skibet lægger til ved Royal Caribbeans egen private paradisø Perfect Day at CocoCay, hvor du kan sole og bade. Her er både smukke strande, vandland og masser af vandsport. Og takket være koralrevet rundt om øen, er her også meget fine snorkelmuligheder.

Bahamas' hovedstad, Nassau, er næste stop på ruten, og her venter både seværdigheder og forlystelser. Den shoppinglystne bør gå ad Bay Street eller Woodes Rogers Walk. Vil du hellere sole og bade, er der eksempelvis herlige Paradis Island, hvor der bl.a. er strande, vandland, restauranter og meget mere. Lidt før solnedgang stævner Oasis of the Seas ud igen. Forude venter to dage på havet, inden skibet returnerer til havnen i Cape Liberty i New York.

Har du andre ønsker?

Vil du kun bestille selve krydstogtet? Eller ønsker du flere nætter på hotel? Så hjælper vi dig gerne.

Ring 7010 4200