Krydstogt i det østlige Caribien, 7 nætter

skibets vurdering 4

  • Et af verdens største krydstogtskibe
  • Tre rejsemål i det østlige Caribien
  • Tre dage på havet
  • Royal Caribbeans private paradisø
  • Naturskønne St. Kitts
  • Stort udvalg af aktiviteter ombord
  • Børne- og ungdomsklub
  • Helpension og drikkepenge indgår

Tag på krydstogt med et af verdens største passagerskibe, Harmony of the Seas, i det østlige Caribien og besøg tre forskellige rejsemål på en og samme uge. Undervejs vil du opleve smukke caribiske strande på Bahamas, storbypuls og regnskove på Puerto Rico og en af de af de ældste caribiske byer på St. Kitts. Tag med på spændende udflugter, eller udforsk rejsemålene på egen hånd. Harmony of the Seas rummer noget for enhver smag og for alle aldre. Udbuddet ombord er stort, og her er alt fra tempofyldte aktiviteter, underholdning i verdensklasse og træningsmuligheder til poolområder og restauranter. Her er alt, hvad du har brug for til den perfekte ferie, og der er ingen grund til at kede sig, mens skibet er på havet. Tværtimod.

Læs mere om krydstogtet Skjul tekst

Port Canaveral ligger ca. 1 times kørsel i bil fra Orlanda, og det er herfra, Harmony of the Seas stævner ud på Det Caribiske Hav med kursen sat mod første stop, Royal Caribbean Internationals private paradisø Perfect Day at CocoCay, Bahamas. Her kan du sole og bade på nogle af øens hvide strande eller prøve noget spændende som f.eks. parasailing. Øen er omgivet af smukke koralrev, så der er rigtig fine snorkelforhold. Efter en dag på Perfect Day at CocoCay sejler Harmony of the Seas videre. Dagen efter tilbringes på havet, hvor du får lejlighed til at teste alle skibets mange faciliteter. Her kan de små børn muntre sig i børne- og ungdomsklubben, vovehalse kan prøve skibets hæsblæsende vandrutsjebaner, den aktive kan svede i fitnesscentret eller på nogle af træningsholdene, og den som blot vil slappe af, kan forkæle sig selv med en behandling i skibets spaafdeling eller slænge sig i en liggestol på dækket. Ombord er der også et stort udvalg af restauranter, barer og caféer. Glem endelig ikke skibets helt egen Central Park, der er et stort grønt område, omgivet af butikker og serveringssteder.

Efter en dag på havet ankommer vi til San Juan, Puerto Ricos hovedstad og muligvis verdens bedste krydstogthavn. Havnen ligger midt i byen, og San Juan lokker med en imponerende historie, hvilket afspejler sig i de ældre kvarterer, der udgør en spændende kontrast til de nye, moderne internationale finanskvarterer. Ud over storbypuls i San Juan byder Puerto Rico også på paradisstrande, smukke udsigter og frodig regnskov. Næste stop på turen er St. Kitts. Hovedstaden Basseterre har rødder tilbage til 1600-tallet og kan prale af en række ældre bygninger med katedralen som kronjuvelen. St. Kitts har en rig og varieret natur, hvilket du bedst oplever med toget, som kører øen rundt. Herefter er der hele to dage på havet, hvor du kan fordøje alle de nye indtryk og nyde godt af de mange faciliteter ombord, inden Harmony of the Seas vender tilbage til havnen i Port Canaveral.

Har du andre ønsker?

Vil du kun bestille selve krydstogtet? Eller ønsker du flere nætter på hotel? Så hjælper vi dig gerne.

Ring 7010 4200