Key West, Grand Cayman, Mexico - hotelovernatning i Fort Lauderdale

skibets vurdering 4,5

Krydstogtspakke med krydstogt, fly og hotelovernatning

  • Tre lande på samme rejse
  • To dage på havet
  • Paradisstrande på Grand Cayman
  • Snorkling på Cozumel
  • Stort udvalg af aktiviteter ombord
  • Børne- og ungdomsklub
  • Helpension og drikkepenge indgår

Tag på et uforglemmeligt krydstogt med Celebrity Equinox i Caribien. På seks dage får du mulighed for at opleve caribisk stemning, smuk natur og spændende mad. Skibet har noget for enhver smag og til alle aldre. Mens dagene tilbringes på havet, er der god tid til at udforske alle de mange faciliteter ombord. Restauranterne byder på kulinariske oplevelser, og vil du hellere tage på picnic på tomandshånd, kan du slå dig ned på det grønne græs oppe på dækket. Til de yngre rejsende er der café, diskotek samt børne- og ungdomsklub, hvor der kan klippe-klistres, leges og mødes nye venner.

Skibet kaster los i Floridas Venedig, Fort Lauderdale og sætter kurs mod det sydligste punkt på det amerikanske fastland, Key West. Den charmerende by har tropisk klima og er fyldt med pastelfarvede huse, palmer og pelikaner. Key West har altid lokket kunstnere og bohemer til, og derfor er der mange små gallerier overalt i byen. Her er også smukke strande og et rigt undervandsliv.

Læs mere om krydstogtet Skjul tekst

Dagen efter venter en dag på havet, hvor du får mulighed for at udforske alle skibets faciliteter. Glem ikke at nyde den fantastiske udsigt over Det Caribiske Hav fra The Observation Lounge eller besøg Aqua Spa til en afslappende dag med spabad, sauna og forskellige behandlinger. Næste stop er George Town på den største af Caymanøerne. Her er der gode muligheder for både shopping og dovne timer på stranden. Ikke så langt væk ligger bl.a. den smukke kilometerlange hvide paradisstrand Seven Mile Beach, hvor du kan slappe af i skyggen under en palme og tage en svalende dukkert i det turkisblå vand. Foretrækker du at blive i George Town, er der masser af gode shopping- og spisesteder. Dagen derpå vågner du op ved den mexicanske ø Cozumel, der ligger lige ud for Yucatan-halvøens østkyst. Øen er rig på historie fra mayakulturen, og flere steder rundt omkring kan du se rester af gamle mayabyer. Cozumel er dog først og fremmest kendt for sine fine dykker- og snorkelmuligheder. Grib chancen for at opleve det smukke koralrev og fisk i alle regnbuens farver, eller nyd livet med sol og vand på nogle af øens mange flotte strande. I hovedbyen San Miguel er der en del butikker og hyggelige restauranter med klassiske mexicanske retter. Celebrity Equinox vender derefter tilbage til Florida og Fort Lauderdale, hvor vi ankommer efter ca. et døgn yderligere på havet.

Har du andre ønsker?

Vil du kun bestille selve krydstogtet? Eller ønsker du flere nætter på hotel? Så hjælper vi dig gerne.

Ring 7010 4200