Honduras, Belize, Mexico - hotelovernatning i Miami

skibets vurdering 4

Krydstogtspakke med krydstogt, fly og hotelovernatning

  • Fem forskellige rejsemål
  • To dage på havet
  • Caribisk stemning
  • Snorkling på Cozumel
  • Stort udvalg af aktiviteter ombord
  • Børne- og ungdomsklub
  • Helpension indgår
  • Free at Sea

Tag med på et herligt krydstogt med Norwegian Escape, og oplev flere spændende rejsemål i Caribien. I løbet af det ugelange krydstogt tilbringer du to dage på havet, hvor du kan bruge tiden på at udforske skibets store udbud af faciliteter og aktiviteter. Her er eksempelvis spaafdeling, poolområde med vandrutsjebaner, motionsrum, børne- og ungdomsklub, flere restauranter og aftenunderholdning for både store og små.

Læs mere om krydstogtet Skjul tekst

Krydstogtet starter i Miami, hvor dit overnatningshotel ligger centralt. Du kommer lettest ned til havnen med en taxi fra byens centrum. I Miami er der både strande, gode shoppingmuligheder og forskellige forlystelser. Når skibet stævner ud, venter der en dag på havet, inden det kaster anker ved øen Roatán, som ligger ud for Honduras kyst. Husk badetøjet, når du går i land - øen har nogle af Caribiens absolut bedste strande. Har du lyst til at foretage dig noget andet end at bade, lokker øen med en fantastisk flora og fauna. Den 120.000 kvadratmeter store fredede regnskov rummer bl.a. fantastiske orkidéer, krydderurter, aber og papegøjer.

Næste stop er Belize, og herefter står den på rejsemål i Mexico. Charmerende Costa Maya er stadig relativt uopdaget af turister og byder på gode muligheder for dykning og snorkling samt udflugter til bl.a. Mayan Pavillion Park. Cozumel byder igen på endnu flere strande og snorkling. Det sidste døgn tilbringes på havet, inden skibet atter sætter kurs mod Miami. Her har du mulighed for at besøge spaafdelingen, dykke ned i en liggestol med en god bog eller køre et intensivt træningspas. Børnene kan hygge sig i skibets børne- og ungdomsklub, og om aftenen spiser hele familien godt i en de af gode restauranter. Norwegian Cruise Line benytter begrebet Free at Sea, som betyder, at du selv bestemmer, hvor og hvornår du vil spise.

Har du andre ønsker?

Vil du kun bestille selve krydstogtet? Eller ønsker du flere nætter på hotel? Så hjælper vi dig gerne.

Ring 7010 4200