Krydstogter i det nordlige Europa
Riga, Letland

Krydstogter i det nordlige Europa

Østersøen og den norske kyst byder på det meste af, hvad man kan forvente af et krydstogt lige fra dramatisk natur, historie og kultur til alverdens fristelser ombord.

Hvorfor tage på krydstogt i det nordlige Europa?
Nordeuropas kyster har masser af seværdigheder fra de svimlende klippevægge i de norske fjorde til de brostensbelagte gader i Tallinn eller Eremitagen i Sankt Petersborg. I løbet af krydstogtet kan du regne med mindst en af disse oplevelser stort set hver dag for siden at kunne gå tilbage ombord og nyde aftenen i bekvemme omgivelser. Hos Spies kan du vælge mellem flere forskellige krydstogter med fire forskellige rederier, så du kan vælge præcis den rute og det skib, som passer dig bedst. Samtlige krydstogter udgår fra Stockholm eller København.

Vælg det rederi, der passer dig bedst
Royal Caribbean Internationals store og familievenlige skibe tilbyder krydstogter både i de norske fjorde og til havne rundt om Østersøen. God mad og lækkert design venter ombord på Celebrity Cruises' middelstore skibe, som henvender sig mere til det voksne publikum. For at opleve mest mulig middelhavsatmosfære skal du vælge Costa Cruises, som sejler under italiensk flag med udsøgt mad, dristigt design og "la dolce vita", når det er bedst, hvad enten du vælger Atlanterhavet eller Østersøen.

Med Norwegian Cruise Line sejler du med moderne skibe, som tilbyder noget for hele familien samt besøg i fem lande. Desuden indgår All Inclusive i prisen på rederiets krydstogter i Østersøen. Ombord har du stor frihed takket være konceptet Feel Free, som betyder, at der ingen faste spisetider er ombord, og at du selv vælger, hvor og hvornår du vil spise. Uanset hvad du vælger, vil udvalget ombord være stort, og der vil være masser af oplevelser i land.

Vælger du et krydstogt med Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line eller Costa Cruises indgår drikkepenge på ca. 12 USD/dag i prisen.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

Vores rederier

{{facet.Description}}

Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!