Palma, Marseilles , Rom & Napoli

skibets vurdering 4

Krydstogtspakke med krydstogt og fly

  • Et af verdens største krydstogtskibe
  • Tre lande på samme rejse
  • Historiske seværdigheder
  • Spændende udflugter
  • Hyggelige havne
  • En dag på havet
  • Stort udvalg af aktiviteter ombord
  • Helpension og drikkepenge indgår

Tag med på et spændende krydstogt i det vestlige Middelhav på et af verdens største skibe, Allure of the Seas. Hver morgen ankommer du til en ny havn og vil opleve spændende rejsemål i Spanien, Frankrig og Italien. Hver aften sejler Allure of the Seas videre mod næste havn, og du får lejlighed til at udforske alle de mange faciliteter ombord. Med sine 18 dæk har skibet aktiviteter nok til at tilfredstille alles ønsker og behov. Her glemmer du næsten, at du befinder dig langt ude på havet, når du eksempelvis binder skøjterne for at tage en runde på skibets egen skøjtebane, tager en tur i karrusellen eller har held med at nå toppen af den 13 meter høje klatrevæg.

Læs mere om krydstogtet Skjul tekst

Krydstogtet starter i Barcelona - kystbyen der har det hele. Her kan du slappe af på stranden inde midt i centrum, shoppe hele feriebudgettet op eller nyde kunst og seværdigheder. Barcelona har noget for enhver smag.
Efter den første nat ombord på Allure of the Seas står solen op i Palma på Mallorca, en billedskøn by, som er svær ikke at forelske sig i. Med de palmebevoksede, hyggelige boulevarder, små maleriske gader og torve, fantastiske butikker og det store udvalg af restauranter og caféer, er der masser at se og foretage sig i løbet af dagen. Når fødderne ikke kan mere, kan du hvile dig med en sangria på den nærmeste fortovscafé.
Dagen efter lægger skibet til i Marseille, som er regionshovedstad i Provence. Regionen er kendt for sine lavendelmarker, maleriske byer, smukke natur og store vingårde. Inde i byen står den på shopping, restauranter, muséer og herlige forretningsstrøg. Hvis du er til en forfriskende dukkert i havet, er der flere fine strande lige syd for havnen.

Herefter venter Italien, hvor skibet lægger til kaj i havnebyen La Spezia. Herfra er der mulighed for at tage på nogle uforglemmelige udflugter, eksempelvis til Toscana og Firenze. Bliver du derimod i La Spezia, bliver du heller ikke skuffet. Gå tur langs havnepromenaden og betragt folkelivet, eller udforsk alt, hvad byen har at tilbyde i form af shopping og restauranter. Dagen efter går turen til Rom, som næppe behøver nogen yderligere præsentation. Den italienske hovedstad rummer seværdigheder i stor stil og er et mekka for alle, der interesserer sig for kunst og historie.
Efter en god nats søvn ankommer skibet til Napoli, Italiens tredjestørste by, som vrimler med små hyggelige stræder og shoppinggader og også byder på en velbevaret borg. Herfra kan du også tage på udflugt til den sovende vulkan Vesuv, den historiske by Pompeji og smukke Sorrento. Efter nogle intensive dage er det blevet tid til at fordøje alle nye indtryk ombord på Allure of the Seas, inden skibet vender tilbage til havnen i Barcelona.

Har du andre ønsker?

Vil du kun bestille selve krydstogtet? Eller ønsker du flere nætter på hotel? Så hjælper vi dig gerne.

Ring 7010 4200