Krydstogt i Middelhavet, 11 nætter

skibets vurdering 3,5

  • Syv forskellige rejsemål
  • Fire dage på havet
  • Seværdigheder
  • Stort udvalg af aktiviteter ombord
  • Varieret udbud af restauranter
  • Børne- og ungdomsklub
  • Helpension indgår

Tag med Costa Favolosa, et af Costa Cruises' allerstørste skibe, på et herligt krydstogt fra Rom til Marseille i Frankrig, De Kanariske Øer, videre til Madeira og Malaga og tilbage til Rom igen. Du får fire dage på havet, hvor du kan benytte dig af de mange tilbud ombord. Her er et væld af restauranter og barer, pools med vandrutsjebane, en 6000 m² stor spaafdeling og fitnesscenter foruden 4D-biograf, teater og golfsimulator. Du behøver kort sagt ikke at kede dig ombord, og børnene har det sjovt i børne- og ungdomsklubben, som finder på forskellige aktiviteter.

Læs mere om krydstogtet Skjul tekst

Når Costa Favolosa sejler ud fra havnen i Civitavecchia, lige uden for Rom, bliver kursen sat mod den italienske by Savona. Her er der mange seværdigheder, f.eks. fortet Priamar, der har rødder tilbage til 1500-tallet og det lille kapel Capella di Santa Maria. Den charmerende middelaldergade Via Pia er fyldt med butikker, og hvis du vil bade, er der også gode muligheder for det. Dagen efter ankommer skibet til den franske storby Marseille, der er kendt for sit rige kulturliv med interessante museer, kunst og musik. Trænger du til en dukkert, er der flere fine strande syd for havnen.

De næste to dage tilbringes på havet, og du kan bruge tiden på at finde dine egne favoritsteder ombord på Costa Favolosa. Næste gang du får fast grund under fødderne, befinder du dig i Arrecife på Lanzarote. Det, der engang var en lille fiskerby, er nu øens største by, der byder på gode shoppingmuligheder, fiske- og skaldyrsrestauranter og seværdigheder som en gammel fæstning og en smuk katedral. Skibet sejler videre til en enkelt dag i Santa Cruz på Tenerife. Her kan du opleve operahuset, museer, smukke parker og Parque Marítimo César Manrique, et herligt poolanlæg ved havet. Dagen efter går du i land på Madeira. Den gamle bydel i centrum af hovedstaden Funchal er blevet renoveret og frisket op og byder på lækre butikker og nyskabende restauranter. Det er let at tage på udflugt herfra, hvis du gerne vil spille golf eller vandre langs de populære levadaer. Næste dag foregår på havet, inden Costa Favolosa lægger til i Malaga på det spanske fastland. Her kan du besøge Picasso-museet og spise gode tapas, inden du går ombord på skibet for yderligere et døgn på havet, inden skibet er tilbage i Rom, hvor krydstogtet slutter for denne gang.

Har du andre ønsker?

Vil du kun bestille selve krydstogtet? Eller ønsker du flere nætter på hotel? Så hjælper vi dig gerne.

Ring 7010 4200