Krydstogt i Middelhavet, 11 nætter

skibets vurdering 4

  • Ni havne i fem forskellige lande
  • To dage på havet
  • Smukke udsigter
  • Byen Dubrovnik fra Verdensarvlisten
  • Stort udvalg af aktiviteter ombord
  • Børne- og ungdomsklub
  • Helpension indgår
  • Free at Sea

På dette 11 nætter lange krydstogt kommer du til at opleve det bedste Middelhavet har at byde på. Vi taler om italienske skønheder som Rom, Napoli og Livorno, græske gudinder som Korfu, Santorini og Mykonos samt unikke rejsemål i både Montenegro, Kroatien og Frankrig. Skibet, du sejler med, hedder Norwegian Getaway og har masser af aktiviteter og underholdning for hele familien.

Læs mere om krydstogtet Skjul tekst

Krydstogtet tager sit udgangspunkt i Civitavecchia lige uden for Rom. Du tilbringer det første døgn på havet og får derfor rig lejlighed til at afprøve alle skibets mange faciliteter i form af pools, vandrutsjebaner, restauranter, barer, bowling, minigolf, fitnesscenter og spaafdeling. Om aftenen er der musik- og danseshows, og du kan også prøve lykken i kasinoet eller få dig en godnatdrink i skibets Ice Bar. Morgenen efter sejler Norwegian Getaway ind i en af verdens smukkeste indsejlinger. Udsigten med bjergene, der rejser sig rundt om Kotor i Montenegro er storslået, og den gamle bydel lokker med sine mange små gader og hyggelige caféer og restauranter. Næste stop på turen er Dubrovnik, som er med på UNESCOs Verdensarvliste. Også her bliver du mødt af hyggelig stemning og små snævre gader. Byen er omgivet af en gammel ringmur, og lige uden for centrum er der flere fine sandstrande.

De næste tre dage kommer du til tre vidunderlige græske øer - den grønne ø Korfu, billedskønne Santorini og trendy Mykonos. Herefter får du yderligere et døgn på havet, inden det er tid til at sejle tilbage til italiensk farvand. Her venter pizzaens hjemby, Napoli, og en af verdens smukkeste kyststrækninger med majestætiske bjergskråninger og maleriske byer som Amalfi, Ravello og Positano. Fra Napoli er der også gode muligheder for at tage på udflugt, f.eks. til den sovende vulkan Vesuv, den historiske by Pompeji og smukke Sorrento. Krydstogtets sidste to stop bliver den toscanske havneby Livorno, der ligesom resten af Toscana byder på masser af kultur og seværdigheder, og den franske filmfestivalby Cannes. Det er med et smil på læben og mange minder rigere, at du stiger ombord på Norwegian Getaway for sidste gang og sejler tilbage mod Rom.

Har du andre ønsker?

Vil du kun bestille selve krydstogtet? Eller ønsker du flere nætter på hotel? Så hjælper vi dig gerne.

Ring 7010 4200