Krydstogt i Middelhavet, 7 nætter

skibets vurdering 4

  • Fire græske øer
  • Naturskønne udsigter
  • Byen Dubrovnik fra Verdensarvlisten
  • Stort udvalg af aktiviteter ombord
  • Børne- og ungdomsklub
  • Helpension indgår
  • Free at Sea

Tag med Norwegian Dawn på et uforglemmeligt krydstogt i Middelhavet. Turen starter og slutter i verdens måske mest romantiske by, italienske Venedig, og i løbet af ugen vil du opleve yderligere seks drømmerejsemål i Montenegro, Grækenland og Kroatien. Ombord på skibet er der sjove aktiviteter for både store og små, forfriskende pools med hæsblæsende vandrutsjebaner, spektakulære aftenshows, fitnesscenter samt børne- og ungdomsklub. Norwegian Cruise Line benytter konceptet Free at Sea på alle sine skibe, så du selv kan vælge, hvor og hvornår du vil spise.

Læs mere om krydstogtet Skjul tekst

Det første stop på krydstogtet er naturskønne Kotor, som byder på en eventyrlig indsejling smukt indrammet af bjergene. Her kan du slentre langs vandet og slå dig ned på en fortovscafé, eller besøge den gamle bydel med de små hyggelige gader. Når Norwegian Dawn kaster los igen, sætter skibet kurs mod det græske øhav, hvor Korfu, Santorini, Mykonos og Argostoli venter forude, alle med hver deres helt unikke charme. Korfu er kendt som Grækenlands grønneste ø og lokker med olivenlunde, høje bjerge og forføreriske strande. Et besøg i smukke Korfu by er et must. Santorini er for sin del kendt som Grækenlands mest fotograferede rejsemål med den dramatiske silhuet og de smukke solnedgange. I hovedbyen Fira er der masser af restauranter, barer og shopping for dig, som har lyst til den slags. Mykonos er en trendy ø med tusindvis af besøgende hvert år. Her mødes du af hvidkalkede huse med blå døre og små strande med krystalklart vand. I Mykonos by vrimler det med restauranter, barer, butikker og natklubber. Vi runder Grækenland af i Kefalonias hovedby, Argostoli, en livlig by med hyggelige gader, gode shoppingmuligheder og fine strande.

Det er blevet tid til, at Norwegian Dawn vender kursen mod Venedig igen, men først skal du gå en tur fra borde i det smukke Kroatien og byen Dubrovnik, som optræder på UNESCOs Verdensarvliste. Byen er omgivet af en historisk ringmur, og inden for muren er der et virvar af små snævre gader og smukke facader. Nyd stemningen, og slå dig og få dig lidt godt at spise på en af de charmerende restauranter. Lige bag den gamle bydel ligger der flere smukke sandstrande, hvis du trænger til at sole og bade. Dagen efter afsluttes krydstogtet, og du er forhåbentlig blevet mange oplevelser og minder rigere.

Har du andre ønsker?

Vil du kun bestille selve krydstogtet? Eller ønsker du flere nætter på hotel? Så hjælper vi dig gerne.

Ring 7010 4200