Krydstogt i det vestlige Middelhav, 7 nætter

skibets vurdering 4

  • Tre lande på samme rejse
  • Helpension indgår
  • Storbypuls i Barcelona og Rom
  • Stort udvalg af aktiviteter ombord
  • Børne- og ungdomsklub
  • Free at Sea
  • En dag på havet

Krydstogtskibet Norwegian Epic tager dig med på et spændende krydstogt til rejsemål i Spanien, Frankrig og Italien. Det bliver en uge fyldt med seværdigheder, shopping, kultur og smuk natur. Du besøger alt fra populære storbyer som Barcelona og Rom til smukke Cannes, Palma og Napoli. Krydstogtet indledes med en dag på havet, hvor du kan benytte lejligheden til at slappe af i skibets spaafdeling, hænge ud i poolområderne eller træne. Om aftenen er her mange restauranter og barer at vælge mellem, og der arrangeres også børneaktiviter og aftenunderholdning for hele familien. Norwegian Cruise Line benytter begrebet Free at Sea, som betyder, at der ikke er faste seatingtider ombord, og du vælger selv, hvor og hvornår du vil spise.

Læs mere om krydstogtet Skjul tekst

Skibet letter anker fra metropolen Barcelona, hvor havnen ligger nær centrum af byen og alle seværdigheder som Sagrada Família, Dalí-museet, Parc Güell og gågaden La Rambla. Hvis du bestiller et overnatningshotel, ligger det centralt. Om aftenen ombord og den efterfølgende dag på havet har du mulighed for at udforske skibets faciliteter og aktiviteter. Hvorfor ikke besøge fitnesscentret eller bowle lidt? Vil du hellere tage den med ro, kan du nyde tiden ved poolen eller besøge skibets spaafdeling. Om aftenen spiser du godt i en af restauranterne og prøver måske lykken i kasinoet. Når solen står op, lægger skibet til i smukke Napoli ved Amalfikysten, Italiens tredjestørste by. Her kan du udforske byens små, hyggelige gader og besøge den velbevarede borg. Fra Napoli er det desuden muligt at tage på udflugt til den sovende vulkan Vesuv, den historiske by Pompeji og den smukke ø Capri. Fra Napoli sætter Norwegian Epic siden kurs mod havnen i Civitavecchia, som ligger ca. 1½ times kørsel fra centrum af Rom. Rom har flere historiske seværdigheder som Colosseum, Forum Romanum og Peterskirken. Efter storbypuls i Rom bliver næste dag en sand oplevelsesperle. Livorno tilbyder en herlig blanding af forskellige kulturer, mennesker og smukke udsigter. Herfra er der ikke langt til det skæve tårn i Pisa og byen Sienna, som er med på UNESCOs Verdensarvsliste.

Om eftermiddagen forlader Norwegian Epic Italiens kyst og sejler videre mod Frankrig og filmbyen Cannes. Her kan du nyde strandlivet, den fashionable strandpromenade, eksklusiv shopping eller måske slukke tørsten med et glas champagne. Fra den ene flotte by til den anden – ved frokostid dagen derpå lægger Norwegian Epic til i Palma på Mallorca. Her valfarter både spanske og internationale turister til for at nyde en storby i et perfekt miniformat. Fik du ikke nok af tapas i Barcelona, så har du chancen nu og kan besøge en af byens hyggelige barer. Nyd folkelivet, de smukke bygninger og de gode shoppingmuligheder, inden du går ombord igen. Nu får du lidt tid til at komme ned i omdrejninger igen og fordøje alle ugens indtryk og oplevelser, inden Norwegian Epic næste morgen er tilbage i Barcelona igen.

Har du andre ønsker?

Vil du kun bestille selve krydstogtet? Eller ønsker du flere nætter på hotel? Så hjælper vi dig gerne.

Ring 7010 4200