Krydstogt i Østersøen, 7 nætter

skibets vurdering 4

  • Seks lande på samme rejse
  • To dage på havet
  • To dage i Skt. Petersborg
  • Storbyer
  • Stort udvalg af aktiviteter ombord
  • Børne- og ungdomsklub
  • Helpension indgår
  • Free at Sea

Norwegian Escape tager dig med på et oplevelsesrigt krydstogt i Østersøen, hvor du kommer til interessante storbyer som Tallinn, Skt. Petersborg, Helsinki og Stockholm. Skibet byder på et hav af restauranter og barer, aktiviteter for både store og små samt underholdning af forskellig art. Her er bl.a. et vandland med hæsblæsende vandrutsjebaner, klatrebane med 99 forskellige forhindringer, børne- og ungdomsklub, spaafdeling, shoppingområde, fitnesscenter, kasino og natklub. Om aftenen byder Norwegian Escape på førsteklasses shows, standup og musicals. Helpension indgår altid på Norwegian Cruise Lines krydstogter, og rederiet benytter sig af konceptet Free at Sea, som betyder, at der ikke er faste seatingtider ombord, men at du selv vælger, hvor og hvornår du vil spise. Så bliver det ikke nemmere.

Læs mere om krydstogtet Skjul tekst

Krydstogtet udgår fra København, og første stop er badebyen Warnemünde i Tyskland. Herfra er det nemt at tage på udflugt til den gamle hansestad Rostock med smuk arkitektur og gode indkøbsmuligheder. Har du mod på en lidt længere udflugt, tager det ca. 2 ½ time til metropolen Berlin med verdensberømte seværdigheder som Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og Berlinmuren. Når skibet forlader havnen i Warnemünde, får du en dag på havet, inden du går i land i Tallinn. Estlands hovedstad har et smukt middelaldercentrum og seværdigheder som Rådhustorvet og Aleksander Nevskij-katedralen. Uden for den bevarede ringmur, som omkranser den gamle bydel, ligger der finans- og forretningskvarterer med skyskrabere, førsteklasses hoteller og flere store shoppingcentre. Med andre ord, så byder Tallinn på en spændende blanding af nyt og gammelt, og det meste ligger i kort afstand fra krydstogthavnen.

Næste gang Norwegian Escape stopper, er i Skt. Petersborg. Her får du to hele dage til at udforske de fine broer, kanalerne og kulturelle seværdigheder som Eremitagen, paladset Peterhof fra UNESCOs Verdensarvliste, Opstandelseskirken og Isaak-katedralen. Det er ikke så mærkeligt, at Skt. Petersborg ofte bliver kaldt for Ruslands kulturelle hovedstad. Næste stop på turen er Helsinki i Finland. Centrum ligger blot nogle få minutters gang fra havnen, og her kan du shoppe finsk design som Marimekko og Iittala eller besøge den hvide domkirke, Senatstorvet og kunstmuseet Kiasma. Sidste stop på turen bliver Nynäshamn, ca. en time syd for Sveriges hovedstad, Stockholm. Her kan du nyde den stockholmske skærgård, besøge Skansen eller gå en tur på det smukke Djurgården. Om aftenen stævner Norwegian Escape igen ud og sætter kurs mod havet og ankommer siden til København, hvor krydstogtet slutter.

Har du andre ønsker?

Vil du kun bestille selve krydstogtet? Eller ønsker du flere nætter på hotel? Så hjælper vi dig gerne.

Ring 7010 4200