ELEGANTE OG
MODERNE SKIBE

Krydstogt med Celebrity Cruises

Celebrity Cruises' skibe med lækkert design passer til dig, der sætter pris på sofistikerede og luksuriøse omgivelser i en afslappet, international atmosfære.
 
Her venter spektakulær underholdning, god mad, store kahytter og spændende aktiviteter for voksne gæster og familier med større børn. De mange restauranter ombord er førsteklasses, både hvad mad og betjening angår.
 
Lige nu får du 1.000,- rabat pr. bestilling på alle krydstogter med Celebrity Cruises. Bestil senest 21. juni.

Hvorfor Celebrity?

  • Velegnet til voksne
  • Spændende restauranter
  • Måltider og drikkepenge indgår
  • Shows og underholdning

HER KAN DU REJSE PÅ KRYDSTOGT MED CELEBRITY

Rejseforslag MED CELEBRITY CRUISES

Alle Celebrity Cruises' skibe

NYHED - CELEBRITY EDGE

Fra december 2018 kan du rejse med Celebrity Cruises' nyeste skib – det moderne og luksuriøse Celebrity Edge. Ring til Spies på 7010 4200 for at bestille.

MODERNE LUKSUS

Celebrity Cruises' skibsflåde er en af verdens yngste, hvilket afspejles i designet ombord, hvor lækre indretningsdetaljer blandes med moderne teknologi og kunst. Celebrity får igen og igen udmærkelser for deres høje serviceniveau, lækre mad og elegante skibe.

Kultur og underholdning

Deltag i vinsmagning, hyg dig med en teaterforestilling eller besøg kunst- og fotogalleriet ombord. Du kan også gå i biografen, koble af på biblioteket, shoppe eller prøve lykken i kasinoet.

Smagsoplevelser

Celebrity tilbyder et uovertruffent udvalg af spisesteder i verdensklasse. Vælg mellem formelt eller uformelt, sushi eller italiensk, indenfor eller udendørs under stjernene - på Celebrity venter store middagsoplevelser til søs.

Afslapning

Hvis det er afslapning og selvforkælelse, du søger, kan Celebrity Cruises tilbyde såvel soldæk og store poolområder som skønhedssalon og spaafdeling med et væld af skønne behandlinger at vælge imellem.

Lidt ekstra luksus

Hvis du opgraderer til Aqua class eller Concierge Class, får du en kahyt med ekstra faciliteter. Du kan også vælge at tilkøbe en drikkevarepakke. På Celebritys krydstogtskibe finder du altid det lille ekstra.