Krydstogt med Celebrity Cruises

Celebrity Cruises' skibe med lækkert design passer til dig, der sætter pris på sofistikerede og luksuriøse omgivelser i en afslappet, international atmosfære.
 
Her venter spektakulær underholdning, god mad, store kahytter og spændende aktiviteter for voksne gæster og familier med større børn. De mange restauranter ombord er førsteklasses, både hvad angår mad og betjening.

GLÆD DIG! Fra december kan du rejse med det nybyggede Celebrity Edge.

Hvorfor Celebrity?

  • Velegnet til voksne
  • Spændende restauranter
  • Måltider og drikkepenge indgår
  • Shows og underholdning

Find dit krydstogt her

HER KAN DU REJSE PÅ KRYDSTOGT MED CELEBRITY

Rejseforslag MED CELEBRITY CRUISES

Alle Celebrity Cruises' skibe

NYHED - CELEBRITY EDGE

Fra december 2018 kan du rejse med Celebrity Cruises' nyeste skib – det moderne og luksuriøse Celebrity Edge på et krydstogt rundt i Caribien.

MODERNE LUKSUS

Celebrity Cruises' skibsflåde er en af verdens yngste, hvilket afspejles i designet ombord, hvor lækre indretningsdetaljer blandes med moderne teknologi og kunst.

Kultur og underholdning

Deltag i vinsmagning, hyg dig med en teaterforestilling eller besøg kunst- og fotogalleriet ombord. Du kan også gå i biografen, koble af på biblioteket, shoppe eller prøve lykken i kasinoet.

Afslapning

Hvis det er afslapning og selvforkælelse, du søger, kan Celebrity Cruises tilbyde såvel soldæk og store poolområder som skønhedssalon og spaafdeling med et væld af skønne behandlinger at vælge imellem.

Smagsoplevelser

Celebrity tilbyder et uovertruffent udvalg af spisesteder i verdensklasse. Vælg mellem formelt eller uformelt, sushi eller italiensk, indenfor eller udendørs under stjernene - på Celebrity venter store middagsoplevelser til søs.

Lidt ekstra luksus

Hvis du opgraderer til Aqua class eller Concierge Class, får du en kahyt med ekstra faciliteter. Du kan også vælge at tilkøbe en drikkevarepakke. På Celebritys krydstogtskibe finder du altid det lille ekstra.