Krydstogt i Middelhavet
fra

Krydstogt med Costa Cruises

Costa Cruises passer til børnefamilier, enlige og par i alle aldre, som sætter pris på en livlig atmosfære, mange aktiviteter og levende musik. Her vil du også trives, hvis du er glad for italiensk mad og livsstil blandet med internationale indslag. Når du rejser på krydstogt med Costa Cruises, kan du lade smokingen blive hjemme – om aftenen er tøjstilen pæn, men uformel.

På Costa Cruises' skibe cruiser man på ægte italiensk manér: Alle restauranter ombord serverer specialiteter tilberedt med den kærlighed til mad, som italienerne er så berømte for, og der bydes på en varieret aftenunderholdning med teaterforestillinger, shows og musik.

Læs mere Når skibet lægger til kaj, er der et væld af udflugter at vælge imellem: fra afslappende ture med lokal kultur og natur til mere fartfyldte og sportsorienterede udflugter. På alle Costas skibe kan du desuden låne cykler ombord og på den måde opleve rejsemålene på en helt ny måde.Skjul

Hvorfor Costa Cruises?

  • Gode børnerabatter
  • Velegnet til alle aldre
  • Stort udvalg af aktiviteter
  • Måltider og drikkevarepakke indgår
  • Shows og underholdning

Rejseforslag med Costa Cruises

Alle Costa Cruises' skibe

DRIKKEVAREPAKKE ER INKLUDERET HOS COSTA CRUISES
Læs mere Drikkevarepakke er inkluderet i kahytsprisen, når du rejser på krydstogt med Costa Cruises. Følgende drikkevarepakke er inkluderet i respektive kahytskategorier:
Classic-kahytter: Pranzo & Cena
Denne drikkevarepakke passer til alle, der ønsker et glas vin eller øl til maden. Du kan vælge imellem en række vine, øl og sodavand på glas hver dag til både frokost og middag.
Premium-kahytter: Più Gusto
Denne drikkevarepakke er perfekt for dig, der elsker cocktails før eller efter middagen. Foruden sodavand, vin, øl og kaffe indgår et udvalg af hele 34 forskellige typer af alkoholholdige og alkoholfrie cocktails.
Deluxe-suiteer: Intenditore
Denne drikkevarepakke er til feinschmeckeren, der vil nyde de allerbedste likører og champagner på ferien. Du kan vælge imellem et ubegrænset antal drikkevarer fra drinkskortet (normalpris op til 9 euro). Dette er den eneste drikkevarepakke, hvori drikkevarer fra minibaren indgår. For ægte livsnydere!
Har du bestilt Classic-kahyt, kan du ombord opgradere til drikkevarepakken Più Gusto eller Intenditore. Ovenstående pakker er inkluderet for rejsende, som er 18 år eller derover. For børn og unge under 18 år inkluderes en tilsvarende pakke uden alkoholholdige drikkevarer.
Skjul

HER KAN DU REJSE PÅ KRYDSTOGT MED COSTA

AFSLAPPET ATMOSFÆRE PÅ COSTA CRUISES

Det italienske køkken, det klassiske design, den livlige stemning og den afslappede elegance ombord på Costa Cruises' skibe kan opsummeres i ordene "la dolce vita" – det søde liv.

Det italienske kjøkken på Costa
Krydstogt på italiensk manér

På Costas skibe serverer alle restauranter specialiteter tilberedt med den kærlighed til mad, som italienerne er så berømte for. Oplev bl.a. stjernekokken Bruno Barbieris lækkerier og slut af med en espresso i kaffebaren.

Aktiviteter på Costa
Arrangementer

Der foregår altid noget underholdende ombord - både dag og nat. Hvis sjove arrangementer og fester er lige dig, må du ikke gå glip af det festlige maskeradebal eller La Notte Bianca, hvor alle er klædt helt i hvidt.

Barnebasseng og barneklubber hos Costa
Costa for børn og unge

Det er sjovt at være barn ombord på Costa Cruises' skibe. Der findes flere forskellige klubber målrettet børn og unge helt op til 17 år. De yngste kan bl.a. møde Gurli Gris i børneklubben, mens de lidt ældre kan være "kaptajn for en dag" eller prøve den populære vandglidebane.

Utflukter med Costa
Stort udvalg af udflugter

Når skibet lægger til kaj, er der et væld af udflugter at vælge imellem: fra afslappende ture med lokal kultur til mere fartfyldte udflugter. På alle Costas skibe kan du desuden låne cykler ombord og på den måde opleve rejsemålene på en helt ny måde.