Maldiverne • Mauritius • Seychellerne • Sri Lanka • Zanzibar
DET INDISKE
OCEAN

Gør drømmen til virkelighed!

Hvis man kan gradbøje farven turkis, er øerne i Det Indiske Ocean helt oppe i skalaens top. Det er her, du tager hen, hvis det er på tide at virkeliggøre drømmen om bountystrande og tropisk eventyr. Lige nu er der ekstra gode priser, hvis drømmerejsen går til eksempel laguneparadiset Maldiverne, romantiske Seychellerne eller farverige Mauritius.

MAGISKE MALDIVERNE

Maldiverne er ingen shopping, kulturseværdigheder eller natklubber. Kun ufortyndet naturglæde og luksus på en perlekæde af små øer. Find den ø, der passer til dig i vores guide til Maldiverne.

Obs! Transfer med indenrigsfly, vandfly og/eller speedbåd indgår ikke i rejsens pris, men skal købes sammen med rejsen.

Vil du rejse fra Billund? Se priseksempler nederst på siden.

Eksklusive Mauritius

Mauritius er en af Det Indiske Oceans mest eksklusive og fascinerende øer, og den er perfekt til både romantisk parferie og eventyr under vandet. Her breder de bløde, hvide sandstrande sig rundt om stort set hele øen.

Vil du rejse fra Billund? Se priseksempler nederst på siden.

ROMANTISKE SEYCHELLERNE

Den afslappede øgruppe Seychellerne har nogle af verdens smukkeste strande, en unik vegetation og er kun nænsomt bebygget. Grønne bjerge og rundslebne granitformationer danner en flot kulisse omkring romantiske bungalowhoteller.

Vil du rejse fra Billund? Se priseksempler nederst på siden.

Naturskønne Sri Lanka

Sri Lanka har ikke mindre end 21 nationalparker, som med deres dyre- og planteliv byder på smukke landskaber og rige oplevelser.

ZEN PÅ ZANZIBAR

Zanzibar er ensbetydende med vidunderlige små hoteller på afsides sandstrande, hvor du får det meste for dig selv. Nyd også øens afslappede lokalliv og spændende kultur.

Rejser du fra Billund?

Gode tilbud med afrejse fra Billund