Mad ombord på Sunclass Airlines
Eksempel på Premium-menu

Måltider over skyerne

Mad på flyet

Hele 96 % af vores gæster er tilfredse med maden ombord. Du kan bestille vores populære måltider på alle flyvninger med Spies' flyselskab Sunclass Airlines. Måltider til børn serveres altid først, så forældrene kan nyde deres mad i fred og ro.

Du bestiller nemmest mad til din rejse med Sunclass Airlines ved at gå ind på Min side og vælge "Måltider på flyet". Du kan også ringe til os på 70 10 42 00.
Rejser du med et andet flyselskab end Sunclass Airlines, finder du her information om øvrige flyselskaber.

Vores mest populære måltider

Sunclass-menu

Sunclass-menuen er vores mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kyllingebryst med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert. Flyver du fra København, serverer vi smørrebrød. Kaffe eller te indgår.

Premium-menu

Premium-menuerne er til dig, der gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra på udrejsen. Du kan vælge mellem brunch og en menu med kød eller fisk. Menuen kan f.eks. bestå af røget laks med skagensalat og citron til forret, oksemørbrad til hovedret, oste med garniture samt dessert. Et glas øl, vin, cava eller sodavand samt kaffe eller te indgår.

Børnemenu

Børnemenu

Til vores yngste gæster har vi en særlig børnemenu med f.eks. frikadeller eller pandekager. Alle børn 0-2 år får serveret en gratis babymenu, som består af frugtmos, banan og yoghurt (skal ikke forudbestilles).

Flere alternativer

Flere måltider

Du kan også bestille en specialmenu:

  • Diabetikermåltid
  • Glutenfrit måltid
  • Laktosefrit måltid
  • Måltid uden æg, soja og nødder
  • Vegetarisk måltid (med eller uden æg- og mælkeprodukter)

Bestil flymad under din rejse på Min Side

Rygsæk

Kundeservice

Få hjælp og vejledning til din rejse.