Se hoteller (19)

Rejser til Mauritius

Mauritius

Mauritius er eksklusivt, fortryllende og gæstfrit, og vælger du at rejse med Spies, får du det hele til en meget fordelagtig pris.

En rejse til Mauritius er som en rejse til paradiset. Mauritius er en af det Indiske Oceans mest eksklusive og fascinerende ferieøer med bløde, solvarme og blændende hvide sandstrande næsten overalt på øen. Vandet er krystalklart og klimaet behageligt året rundt med varme tropiske dage og milde vinteraftener (maj-september). Når der endelig falder regn, føles det kun skønt og svalende, og samtidig får det øen til at se eventyrligt smuk og grøn ud. På din rejse til Mauritius lever du det behagelige resort-liv på stranden med alverdens vandsport inden for rækkevidde, og lige udenfor venter det naturbeskyttede koralrev, som er et eldorado for selv den mest forvænte dykker og snorkelentusiast. Kan du lide at spille golf, kan du vælge mellem to fine baner i forbindelse med hotel Belle Mare Plage.

Børnevenlige hoteller på Mauritius

Hvis du skal rejse til Mauritius med børn, tilbyder vi to børnevenlige hoteller beliggende lige ved stranden på øens nordlige side; Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa og Victoria Beachcomber Resort & Spa. Her kan du bestille værelser med plads til op til fem personer, og på hotellets grønne og frodige områder er der plads til både afslapning og leg. Vil du gøre din ferie så nem og bekvem som muligt, kan du tilkøbe All Inclusive, når du bestiller din rejse - så er al mad og drikke inkluderet.

Luksushoteller på strande - med All Inclusive

Alle Spies' hoteller på Mauritius har meget høj standard, og fælles for dem alle er, at de ligger lige ved stranden. Det betyder, at du altid har morgensvømmeturen lige inden for rækkevidde. Vil du bo så luksuriøst som muligt, skal du tage et kig på The Oberoi Mauritius, der ligger på øens vestlige side. Er du derimod på udkig efter et hotel, hvor All Inclusive indgår i prisen, skal du se nærmere på nogle af vores Club Med-hoteller. Her er der taget højde for de små detaljer, så selv den allermest kræsne kan få et velsmagende måltid samt noget køligt at drikke til.

Kombinér med Dubai

Du kan altid vælge at kombinere Mauritius med et par dage i Dubai, så du får to ferier i én. Eftersom du rejser med rutefly, bestemmer du selv, hvornår du vælger at tage af sted, samt hvor længe du ønsker at være af sted. Et godt tip er at starte med det livlige og intense Dubai, for efterfølgende at runde ferien af med et par ugers ferie på Mauritius' smukke strande, hvor afslapningen er i højsædet.

Tips og nyttig info
 • Alle hoteller på stranden
 • Luksushoteller
 • Familiehoteller
 • Hoteller for voksne
 • All Inclusive
 • Kombinér med Dubai
 • Fine sandstrande
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Mauritius

Sport/adventure
5,0
Natteliv
4,0
Seværdigheder
4,0
Vejr og klima
 • januar
29°23°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • februar
29°23°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
8
Regnfri dage
 • marts
29°23°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
10
Regnfri dage
 • april
28°22°
6
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
10
Regnfri dage
 • maj
27°20°
6
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • juni
25°18°
6
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • juli
24°18°
6
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • august
24°18°
6
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • september
25°18°
6
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • oktober
26°19°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • november
28°20°
8
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • december
29°22°
8
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
Strand
Lange, lavvandede strande med hvidt koralsand - Mauritius' strande er i en klasse for sig. Strandene omgiver hele øen, og nogle steder består bunden af koraller. Vil du opleve en sand paradisstrand, skal du besøge den berømte Île aux Cerfs.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 14 timer. Mellemlanding undervejs.

Afrejse

Du kan rejse til Mauritius hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Transportiden fra lufthavnen i Mahebourg til hotellerne er fra ca. 45 minutter til 2 timer (50-75 km). Privat transfer går hurtigst; med bus kan det tage op til 3 timer, da der kan være ventetid i lufthavnen samt flere stop undervejs.
Mad, drikke og natteliv
De fleste hoteller tilbyder halvpension eller All Inclusive. Maden er meget varieret med internationale, franske, indiske og kreolske indflydelser.
Nattelivet er koncentreret omkring hotellerne, hvor der arrangeres underholdning og nogle steder dans flere gange om ugen.
Shopping
Her er mange taxfree-butikker og butiksscentre med et bredt varesortiment og gode muligheder for at gøre lidt ferieshopping.
Aktiviteter og seværdigheder
Der er masser af mulighed for at være aktiv på Mauritius. Du kan bl.a. snorkle, dykke, sejle, windsurfe, stå på vandski og spille tennis. Vil du på havet og fiske, kan du hyre en båd med besætning og udstyr.
Sådan kommer du omkring
Du kan komme omkring på Mauritius med taxi, og priserne er rimelige.
Fakta

Vores service

Opholdet på Mauritius er på egen hånd.

ECPAT

Spies har siden 1999 arbejdet aktivt mod børnesexhandel sammen med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Rupee (MUR). Hæveautomater til VISA og MasterCard. Diners og American Express er de mest almindelige kreditkort på hotellerne.

Tidsforskel

Dansk +3 timer (sommertid +2 timer).

El

220 V. Adapter er nødvendig (engelsk trebenskontakt).

Sprog

Engelsk, fransk og kreolsk.

Ekstra opredninger

Er I tre personer, der bor på et værelse eller i en lejlighed på Mauritius, indebærer det som regel, at I skal dele den/de eksisterende seng/senge (to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) dvs. med samme madras og sengetøj. Hvis der er plads til fire personer i værelset/lejligheden, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit eller to dobbeltsenge queensize.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.

Udvalgt partner

Hoteltip på Mauritius

Radisson Blu Azuri Resort & Spa Mauritius er et herligt ferieparadis for hele familien. Hotellet ligger ved stranden på Mauritius' nordøstkyst.

Læs mere

Rejs med Emirates

Emirates er et af verdens bedste flyselskaber, og de flyver dagligt fra København til Dubai og videre til flere spændende rejsemål i Spies’ program.

Emirates er et af verdens bedste flyselskaber, og flyver dagligt fra København.

Find din rejse til Mauritius