Hoteller (8)

Rejser til Montenegro

Montenegro er et lille land, der byder på store oplevelser, strande, lækker mad og et rimeligt prisniveau.

Velkommen til Montenegro - landet med den rige historie, de velbevarede middelalderbyer og den farverige kultur. I Montenegro kan du nyde ferielivet ved Adriaterhavets strande, gå på opdagelse i landets prisvenlige gastronomiske univers, og du behøver du ikke rejse langt for at opleve folkelivet i Budva, den familievenlige stemning i Petrovac eller den kilometerlange strand i Becici.

Montenegros perler

Afstandene i Montenegro er korte, og her er meget at se og opleve. Den bedste måde at lære landet at kende er at rejse rundt i bussen og stige ud, når man kommer forbi noget spændende. Vi kan bl.a. anbefale middelalderbyen Kotor, hvis imponerende ringmur snor sig op ad det dramatiske bjerglandskab bag byen, men husk også at besøge den mere eksklusive by Porto Montenegro, hvor luksusyachterne ligger side om side i havnen. Strande er der også mange af, lige fra de små, intime klippestrande til kilometerlange sandstrande indrammet af livlige og stemningsfulde strandpromenader.

Oplevelser i Montenegro

Montenegrinerne er meget stolte af deres køkken, og det med god grund. Her finder man inspiration fra både Italien og Balkan, og ingredienserne består ofte af lokale råvarer samt fisk og skaldyr fra Adriaterhavet. Resultatet er et varieret og smagfuldt gastronomisk udtryk med alt fra pizza, pasta og risotto til mere robuste lokale retter. Vil du forkæle dine smagsløg på montenegrinsk vis, kan vi anbefale at bestille en frisk grillet hummer og skylle den ned med en af landets egne vine.

Spies' rejser til Montenegro

Spies tilbyder tre forskellige rejsemål i Montenegro. Længst i syd ligger Petrovac omgivet af bjerge og med udsigt mod havet. Petrovac er et rigtig godt rejsemål, hvis du rejser til Montenegro med børn - især hvis du gerne vil bo tæt på stranden. På vores børnevenlige All Inclusive-hotel i Petrovaxc bor du kun et stenkast fra vandet, og du kan trygt lade børnene springe omkring på den bilfri strandpromenade, som byder på flere gode restauranter med lidt af hvert på menukortet. Lidt længere nordpå i Becici kan du holde ferie på et af Montenegros bedste hoteller lige ud til den kilometerlange strand. Følger du stranden nordpå, kommer du til Budva, som er et af landets mest populære rejsemål, hvor feststemte rejsende skaber liv og aktivitet på strandpromenaden. Vil du gerne lidt væk fra mylderet ved promenaden, kan du besøge den gamle bydel bag ringmuren.

Udforsk Montenegro

Der er masser at se og opleve på en rejse til Montenegro, og de fleste ting kan du rejse rundt til på egen hånd eller i taxi. Vil du gøre det endnu mere bekvemt for dig selv, er du velkommen til at følge med på vores udflugter, hvor du får mulighed for at komme tættere på landets vine, historie og natur. Eller hvorfor ikke gøre noget helt anderledes og tage med på udflugt til nabolandene Albanien og Kroatien?

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Montenegro?
Vores rejsemål Budva, Becici og Petrovac ligger alle ved Adriaterhavskysten, hvor der er middelhavsklima med varme, tørre somre og relativt milde vintre, selv om temperaturen godt kan snige sig under nulpunktet om natten i januar. De varmeste og tørreste måneder er juli og august med en temperatur på omkring 28 grader i luften og 25 grader i vandet. I maj-juni og september-oktober ligger lufttemperaturen om dagen på 20-25 grader og vandtemperaturen på 18-23 grader.
Pas og visum
For danske statsborgere skal passet skal være gyldigt 3 måneder ud over opholdets varighed. Visumfrit ved ophold i maksimalt 90 dage. Danske forlængede pas anerkendes ved ind- og udrejse. Danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse. Myndighederne kan kræve, at formålet med indrejsen fremgår af provisoriske pas og nødpas. Kontakt eventuelt Montenegros ambassade på telefon +382 69 60 75 22 for yderligere oplysninger.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Montenegros ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Montenegro.

Rejser til Montenegro

Becici
Becici har en lang strand og hoteller med All Inclusive. Vil du rejse rundt og udforske Montenegro, er Becici det rette rejsemål for dig.
Budva
På en ferie i Budva venter en lang strand, skønne aftener i stemningsfulde Stari Grad og et godt forlystelsesliv.
Petrovac
Petrovac er et børnevenligt rejsemål med fine strande - perfekt til en familieferie med masser af sol og strand.

INSPIRATION

Sommerferie i Montenegro

Sommerferie i Montenegro

Tag på sommerferie til Montenegro og oplev det smukke land ved Adriaterhavet, som byder på både strandliv, spændende historie og velbevarede middelalderbyer. Hvis gode madoplevelser er en vigtig del af din ferie, er Montenegro det helt rigtige sted at tage hen - her får du nemlig rigtig lækker mad til lave priser. Spies tilbyder tre rejsemål: livlige Budva, familievenlige Petrovac og badebyen Becici.

Tag på sommerferie til Montenegro og oplev det smukke land ved Adriaterhavet, som byder på både strandliv, spændende historie og velbevarede middelalderbyer.

Tilbud til Montenegro

Find din rejse til Montenegro