Ferie med baby

 Ferie med baby


Hos Spies synes vi, det skal være nemt at rejse med små børn. Derfor har vi sørget for en masse praktiske detaljer, der gør ferien mere bekvem, f.eks. er vores babypools overdækkede, og i Mini Market kan du købe både bleer og babymad. Så glem alt om at proppe kufferten hjemmefra - på Ocean Beach Club findes det meste, du kan få brug for.

Rejs nemt og trygt med små børn:


 Hvad med klapvognen?

Hvad med klapvognen?

Med Thomas Cook Airlines kan du gratis medbringe klapvogn/barnevogn til børn under 2 år samt 10 kg bagage. Du får også en plasticpose til vognen - bed om den, når du tjekker ind.

På Ocean Beach Club kan du bestille en klapvogn eller Lollo & Bernies lille bambinopakke med paraplyklapvogn, barneseng og højstol (bambinopakken indgår, hvis du har valgt at bo i en Happy Baby-lejlighed).

Vores Ocean Beach Clubs er indrettet, så det er nemt at komme rundt på hotelområdet med klap-/barnevogne.

Læs mere om bagageregler.

Babypakke

Babypakke

For dig, der rejser med helt små børn. I pakken indgår en paraplyklapvogn, en barneseng og en højstol.

Babypakken bestilles hjemmefra, og udstyret står så klar til dig ved ankomsten til hotellet. Du kan også nøjes med at bestille en barneseng eller skråstol.

Babypakke og barneseng kan bestilles til børn under 3 år. Skråstol kan bestilles til børn under 2 år. Begrænset antal.

Læs mere om vores babypakker

Svøm trygt

Svøm trygt

Vores baby- og børnepools på Ocean Beach Club er designet, så vores mindste gæster kan få en både god og tryg badeoplevelse. Alle babypools er højst 50 cm dybe og delvis afskærmet for solen med sejldug. Vi har også poolvagter på poolområdet hver dag kl. 10-17. Badebleer kan købes i Mini Market og anbefales altid for at undgå "uheld".

O.B.C. Mini Market

O.B.C. Mini Market

I Mini Market finder du både babymad, vådservietter, solcreme, sutter, bleer og badebleer. Du kan også købe svømmevinger, badelegetøj, mælk, brød og meget andet. Se hotellets udbud af babyprodukter ved at gå ind på rubrikken Mini Market under Food & Beverage på hotellets informationssite MyO.B.C., som findes under Hotelfakta på de respektive hoteller.

  Babyaktiviteter

Babyaktiviteter

Alle børn er velkomne i Mini Land, hvor de kan lege og pjatte med personalet og de andre børn. Og når der er Mini Disco, plejer det at være populært blandt både store og små børn at slå sig løs på dansegulvet. Med hjælp fra Lollo & Bernie kan dit barn også sige farvel til sutten i ferien. Alle børn, der bliver suttefri i ferien, får et fint diplom.