Easy Travel - slip for kø i lufthavnen, når du skal hjem

Easy Travel

Det skal være nemt at rejse. Derfor har vi skabt Easy Travel med en række smarte løsninger til dig, der bor på Ocean Beach Club og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines Scandinavia. Med Easy Travel kan du have 10 kg ekstra bagage med, tjekke din bagage ind på hotellet på hjemrejsedagen, og har du bestilt bustransfer, er der direkte transport mellem lufthavn og hotel.

10 kg ekstra bagagevægt

10 kg ekstra bagagevægt

Du kan tage hele 30 kg bagage med på både ud- og hjemrejsen. Det gælder også, hvis du har bestilt en kombinationsrejse, hvor dit Ocean Beach Club-hotel kombineres med et andet hotel/rejsemål. Medbringer du en barnevogn eller klapvogn på flyet, tilbyder vi en plasticpose, der beskytter den under flyrejsen (kan også bruges på hjemrejsen).
Læs mere om de almindelige bagageregler


Direkte transfer

Direkte transfer

Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og Ocean Beach Club, bliver du kørt direkte til hotellet uden stop ved andre hoteller. Til/fra Ocean Beach Club - Kreta er der et stop undervejs, hvor du kan benytte toilettet eller købe drikkevarer og snacks.

Bagage check-in på hotellet

Bagage check-in på hotellet

På hjemrejsedagen kan du tjekke din bagage ind på hotellet. Du møder op med bagagen samt billet og pas, får udleveret boardingkort og afleverer din bagage. På denne måde kan du gå direkte til sikkerhedskontrollen og gaten, når du kommer til lufthavnen. Gælder ved flyafgange efter kl. 11 samt ved alle flyafgange fra Gran Canaria (ved afgange før kl. 11 tjekkes bagagen ind aftenen før).

Hvad gælder for mit Ocean Beach Club?


Hotel
Bagage
check-in*
10 kg ekstra bagage**
Direkte
transfer
Periode
Ocean Beach Club - Cypern
April-oktober
Ocean Beach Club - Gran Canaria
Hele året
Ocean Beach Club - Kreta
April-oktober

*Tidspunkt for check-in af bagage findes på hotellets informationssite MyO.B.C. og i hotellets reception. Check-in af bagage på hotellet foregår som regel om morgenen/formiddagen uanset afrejsetidspunkt. Af sikkerhedshensyn kan bagage, der er større end normalt, ikke tjekkes ind på hotellet. Meget stor eller tung bagage skal tjekkes ind som specialbagage i lufthavnen.

**Vær opmærksom på, at hvis du flyver med et andet flyselskab end Thomas Cook Airlines på enten ud- eller hjemrejsen, er det bagagereglerne for dette flyselskab, som gælder.

Tilbage til Ocean Beach Clubs startside