Vores miljøarbejde

Vores miljøarbejde

Ocean Beach Club - Kreta har allerede fået EU's miljømærkning, Ecolabel, og miljøarbejdet fortsætter. Bl.a. har børnene deres egen miljødag, hvor de sammen med personalet i Mini Land sorterer affald og lærer, hvordan de kan beskytte miljøet.

Ecolabel

Ecolabel

Ocean Beach Club arbejder kontinuerligt for at forbedre miljøet. Både i det store og i det små. Fra kildesortering af affald på vores hoteller til samarbejde på europæisk plan for at skabe retningslinjer for hele hotelbranchen.

Læs om EU Ecolabel


  Källsortering på Ocean Beach Club

Kildesortering på Ocean Beach Club

På Ocean Beach Club har vi indført kildesortering. Antallet af opsamlingsstationer varierer, men er altid mindst fire. Rengøring skal ske med brug af så få kemikalier som muligt, helst blot med mopper og klude af mikrofiber. I det omfang kemikalier er nødvendige, gælder strenge miljøkrav. Produkter og leverandører bliver udskiftet, hvis de ikke lever op til miljøkravene. Vi evaluerer løbende vores virksomhed og investerer i ny teknik for at spare på energi og vand.

Vad kan våra gäster bidra med?

Hvad kan vores gæster bidrage med?

Sengetøj og håndklæder skiftes ikke automatisk. Når du som gæst vil have udskiftet disse, lægger du dem i vasketøjskurven på badeværelset. På denne måde spares store mængder el, vaskepulver og vand. Da ferskvand ofte er en mangelvare i Middelhavsområdet og på Kanarieøerne, beder vi alle spare på vandet. Hvis 500 personer lukker for vandet, når de børster tænder, sparer vi mindst 50.000 liter vand om ugen. Sortér gerne dit affald i de sorteringsbeholdere, som står på hotelområdet. Du kan også spørge efter miljømærkede hoteller, når du vælger en rejse. Sammen kan vi skabe store indtryk… og efterlade små aftryk.

Læs om Spies´ miljøpolicy her
pdf Miljørapport 2015-2016