Miljøarbejde

Hvis de rejsemål, vi elsker i dag, også skal findes for kommende generationer, kræver det, at såvel rejsearrangører som myndigheder gør deres bedste for at øge turismens positive virkninger og mindske de negative.

Hos Spies arbejder vi aktivt med miljøspørgsmål og vi ved, at vi ind imellem er en del af problemet. Derfor engagerer vi os stærkt i disse spørgsmål.

Det er et vedvarende arbejde. Vi har i årenes løb skabt store forbedringer, især i vores flyselskab og hoteldrift. Vores eget flyselskab Thomas Cook Airlines er et af Europas mest miljørigtige charterflyselskaber, og vores egne familiehoteller Sunwing Family Resorts var de første i Europa til at modtage EU’s miljømærke EU Ecolabel, tidligere kendt som EU-Blomsten.
 
Vores mål er at:

• Påvirke vores samarbejdspartnere til at agere så miljøvenligt som muligt, eksempelvis ved at mindske forbruget af energi, vand og kemikalier samt sortere affald.
• Nedbringe udledningen af kuldioxid og mængden af affald på rejsemålene
• Bidrage til en sund udvikling af turismen på rejsemålene
Fremme brugen af lokale produkter og lokal arbejdskraft

Mere om vores miljøarbejde

Mere om Spies

Her finder du information om os. Læs bl.a. om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed og om, hvordan vi sikrer kvalitet og sikkerhed for vores kunder.