Miniferie i påsken
MINIFERIE I PÅSKEN

Weekendrejse i påsken

Kan du bruge en miniferie i påsken? Gå på opdagelse i en storby eller tyvstart sommeren med en forlænget weekend på stranden!

En rejse over weekenden eller et par af påskens helligdage er oplagt, hvis du trænger til ferie, men samtidig vil undgå at tage ekstra fridage. Med Spies kan du rejse få dage i påsken og opleve meget på kort tid. Nyd eksempelvis forårsstemningen på storbyferie eller tag forskud på sommeren på nogle af vores rejsemål med strand, hvor varmen kommer tidligt. Find din weekendrejse eller miniferie i påsken med Spies!

Populære rejsemål

Bestil en weekendrejse med fly og hotel i påsken!

London

London er perfekt til et par dages smuttur i påsken. Med Spies bor du centralt, så du har kort til byens enorme udbud af shopping, restauranter og seværdigheder.

Oplev London på forlænget weekend i påsken.

Barcelona

Hvis du vil smage på sommeren allerede i påsken, er et par dage i Barcelona helt perfekt. Besøg seværdighederne, spis god mad og nyd solstrålerne på stranden.

Lys, charme og varme: nap et par påskedage i Barcelona.

Rom

Romantiske Rom er populært til et par dages storyferie i påsken. Nyd den lækre, italienske mad, nap en espresso på en solfyldt piazza eller en gelato på Den Spanske Trappe.

Nyd et par lune påskedage i romantiske Rom.