Rejser med Emirates

Emirates er et af verdens absolut bedste flyselskaber, og de flyver dagligt fra København til Dubai og videre til flere spændende rejsemål i Spies’ program. Med Emirates indgår altid 30 kg bagage, mad og drikke ombord samt et prisbelønnet underholdningssystem. Vil du gøre et ophold i Dubai undervejs, er Emirates det suverænt bedste valg.

FIND DIN REJSE:

UDVALGTE REJSEMÅL MED EMIRATES:

Dubai

Verdens højeste bygning, indendørs skibakker, fantastiske strande og shopping i verdensklasse. Dubai er en moderne storby, der byder på utallige oplevelser, som du ikke finder andre steder. Dubai ligger kun godt 6 timer væk med direkte fly fra København.

Læs mere om Dubai
Maldiverne

Maldiverne

Spies’ Maldiverne består af otte øer, som alle har sin egen charme. Der er de små og romantiske, og der er de større med mange muligheder for aktiviteter. Én ting har de dog alle til fælles – kridhvide strande og turkisblåt vand. Hvilken paradisø bliver din favorit?

Læs mere om Maldiverne
Mauritius

Mauritius

Lækre sandstrande, dykning, snorkling, naturoplevelser og golf i verdensklasse. Den fascinerende ø i Det Indiske Ocean byder på oplevelser for enhver. Uanset hvad du foretrækker på din ferie, kommer en rejse til Mauritius til at blive et minde for livet.

Læs mere om Mauritius

Seychellerne

Den afslappede øgruppe har nogle af verdens smukkeste strande, en unik vegetation og er kun nænsomt bebygget. Grønne bjerge og rundslebne granitformationer danner en flot kulisse omkring romantiske bungalowhoteller i dette tropiske Utopia.

Læs mere om Seychellerne
Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lanka byder på kulturoplevelser, lækker mad, kilometerlange strande, et farverigt folkeliv og spændende udflugtsmuligheder. Oplev fx den gamle hovedstad Kandy, teplantagerne, junglen, dyrelivet og den betagende udsigt i bjergene.

Læs mere om Sri Lanka
Cape Town

Cape Town

Vil du have det hele, så tag til Cape Town – en moderne storby, hvor der er kort til både strande og en række dyreparker med Afrikas vilde dyr. Besøg Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet, prøv en hvalsafari, eller besøg det gamle havneområde Waterfront.

Læs mere om Cape Town