Miniferie / Forlænget weekend

miniferie og
forlænget weekend

Miniferie og weekendrejser

Miniferien er den der lille pause fra hverdagen, hvor man får slappet af og ladet op sammen med dem, man holder af – eller i sit eget gode selskab. Vi tilbyder mange skønne rejsemål, lige fra hyggelige europæiske storbyer over pulserende metropoler til klassiske rejsemål med sol og strand. Læs mere Europæiske storbyer som London, Paris og Barcelona er perfekte til en miniferie og byder på masser af seværdigheder, kultur og madoplevelser. På en weekendrejse kan du nå lidt af det hele – måske kombineret med lidt shopping, afslappende slentreture eller en drink på en café, mens du indsnuser atmosfæren.Skjul

Spies tilbyder masser af valgmuligheder for spændende, afslappende, oplevelsesrige og sjove weekendrejser - så slip væk fra arbejdet i et par dage og få ny energi med en skøn miniferie!

PRISEKSEMPLER: WEEKENDREJSER OG MINIFERIE

Inspiration til din miniferie

miniferie storby

Miniferie i en storby

I London kan du f.eks. besøge et af byens myldrende markeder, tage på sightseeing med bus eller båd, spise dig mæt i afternoon tea, nyde de syngende artister i Covent Garden og afslutte dagen med en teatertur. Tager du til Paris, har du også et hav af oplevelsesmuligheder at vælge imellem. Er du til shopping, kan du måske gøre et godt fund på et af byens loppe- eller antikmarkeder eller ose i byens berømte stormagasiner eller små, eksklusive butikker. Derudover byder Paris også på masser af historiske seværdigheder, museer og lækre restauranter.

Vælger du derimod en weekend getaway til Barcelona, kan du kombinere storbyens udbud med afslapning på stranden – perfekt, når du trænger til at trække stikket et par dage. Læs mere om Storbyferie.
 

Kort flyvetid

Kort flyvetid

Med en overskuelig flyvetid er metropoler som f.eks. New York og Dubai også oplagte rejsemål til en forlænget weekend, hvis du længes efter nye indtryk og et afbræk i hverdagen. Begge byer byder på uanede oplevelsesmuligheder, uanset om du vil se berømte turistattraktioner, slappe af, shoppe eller bare nyde at være væk fra hverdagen.

Forlænget weekend

Weekendrejser og forlænget weekend

Hvis du trænger mere til solferie end storbypuls, men ikke vil rive en hel uge ud af kalenderen, kan du også lade batterierne op med en weekendtur eller forlænget weekendrejse til et af vores solsikre rejsemål som f.eks. Nice, Tenerife eller Costa del sol. Med sit behagelige klima er Nice et godt valg til en afslappende mini-solferie. Byen byder på en hyggelig gammel bydel med små stræder, pastelfarvede huse og masser af hyggelige caféer og restauranter, og desuden ligger stranden midt i byen, lige neden for den berømte strandpromenade, hvor du kan nyde en gåtur eller slappe af i en af de opstillede liggestole. Vælger du at tage på miniferie til Tenerife, kan du se frem til at unikt klima, hvor du har mulighed for at passere flere forskellige klimazoner på få timer – øen er kendt for sine forskelligartede landskaber, og Spies har hoteller for enhver smag og med en god beliggenhed tæt på både strand og centrum. Weekendrejsen kan også gå til Costa del Sol – den 200 km lange kyststrækning i den spanske region Andalusien, som byder på både god golf, lækker mad og spændende seværdigheder.

Udnyt forårets helligdagsferier

Hvis du vil have garanti for sol og varme i foråret, kan du udnytte forårets små indbyggede helligdagsferier til at stikke sydpå. Vi har samlet en side med gode tilbud i Pinseferien, Kristi himmelfartsferien og Storebededagsferien.

Find en helligdagsferie

RELATERET INDHOLD