Miniferie og weekendrejser

Miniferien er den der lille pause fra hverdagen, hvor man får slappet af og ladet op sammen med dem, man holder af – eller i sit eget gode selskab. Vi tilbyder mange skønne rejsemål, lige fra hyggelige europæiske storbyer over pulserende metropoler til klassiske rejsemål med sol og strand. Læs mere Europæiske storbyer som London, Paris og Barcelona er perfekte til en miniferie og byder på masser af seværdigheder, kultur og madoplevelser. På en weekendrejse kan du nå lidt af det hele – måske kombineret med lidt shopping, afslappende slentreture eller en drink på en café, mens du indsnuser atmosfæren.Skjul

Spies tilbyder masser af valgmuligheder for spændende, afslappende, oplevelsesrige og sjove weekendrejser - så slip væk fra arbejdet i et par dage og få ny energi med en skøn miniferie!

Inspiration til din miniferie

miniferie storby

Miniferie i en storby

Europa er fyldt med storbyer, der er perfekte til en miniferie, da flyvetiden ofte er kort. I London kan du besøge et af byens myldrende markeder, tage på sightseeing og spise dig mæt i afternoon tea. Tager du til Paris, kan du måske gøre et godt fund på et af byens loppe- eller antikmarkeder. Vælger du derimod en getaway til Barcelona, kan du kombinere storbyens udbud med afslapning på stranden.

Find din storbyferie

Flyvemaskine i luften

Kort flyvetid

Med en overskuelig flyvetid er metropoler som f.eks. New York og Dubai også oplagte rejsemål til en forlænget weekend, hvis du længes efter nye indtryk og et afbræk i hverdagen. Begge byer byder på uanede oplevelsesmuligheder, uanset om du vil se berømte turistattraktioner, slappe af, shoppe eller bare nyde at være væk fra hverdagen.

Forlænget weekend

Weekendrejser og forlænget weekend

Hvis du trænger til solferie, men ikke vil rive en hel uge ud af kalenderen, kan du også lade batterierne op med en weekendtur eller forlænget weekendrejse til et af vores solsikre rejsemål som f.eks. Nice, der byder på en hyggelig gammel bydel med små stræder, pastelfarvede huse og masser af hyggelige caféer og restauranter - og desuden ligger stranden midt i byen. Eller måske Costa del sol. Med en ca. 200 km lange kyststrækning i den spanske region Andalusien, kan du vælge flere populære rejsemål langs kysten; bl.a. til trendy Marbella og klassiske Torremolinos. Området byder på både god golf, lækker mad og spændende seværdigheder.

Udnyt forårets helligdagsferier

Foråret byder på mange muligheder for at rejse væk uden at du skal bruge en masse feriedage. De danske helligdagsferier ligger som perler på snor fra april til juni: Påskeferien, store bededagferien, Kristi himmelfartsferien og pinseferien. Udnyt de danske helligdagsferier og smut sydpå og få sol og varme uden for sæsonen -
der er masser af muligheder!

Find en helligdagsferie

PRISEKSEMPLER: WEEKENDREJSER OG MINIFERIE

ØVRIGT

Klimakompenseret rejse

Vi klimakompenserer alle flyrejser

Vi klimakompenserer alle flyrejser, uanset hvilket flyselskab du rejser med, når du bestiller din rejse hos os.