Salget af rejser er i fuld gang

Vi har savnet det. Savnet at rejse ud, forkæle os selv, nyde solen ved poolen, prøve nye og velkendte lokalretter og bare mærke nærværet med vores nærmeste.

Men du behøver ikke at vente længere. Lige nu er der fuld gang i salget af rejser til vores mest populære rejsemål på Kreta, Rhodos, Cypern og Madeira. Vores hoteller står klar til at tage imod dig, og her er god plads, lækre detaljer og høj standard altid en selvfølge.

Læs mere Rejser du med børn, vælger du enten vores bedste familiehoteller Sunwing Family Resorts eller Ocean Beach Club, og trænger du til fred og afslapning i en ægte voksenoase, er vores Sunprime Hotels noget for dig.
 
Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg under hele din rejse. Med vores målrettede Safe Travel-program sikrer vi, at alle hygiejne- og sikkerhedsprocedurer er på højeste niveau – både ombord på vores fly, i transferbussen, på hotellet og til alle vores aktiviteter.
Skjul

Vi er taget på ferie igen. Vil du med?

Bo på vores bedste hoteller

Rejsemål i varmen netop nu

Rejs når det passer dig!

Her finder du vores aktuelle afgange til varmen. Priserne vises for to voksne, men du kan selv ændre antallet af rejsende og rejselængden i næste trin.

København, Aalborg, Billund, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller
Filtrér
Hotelstandard
Gæsternes bedømmelse
 
3,0
5,0
Afstand til nærmeste centrum
Op til> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Afstand til strand
Op til> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Omtrentlig transfertid fra lufthavn
 
0.5 tim
4.5 tim