Indrejseformularer til din rejse

Flere lande har indført kontrol ved indrejse. Det indebærer blandt andet man skal udfylde indrejseformularer inden afrejse.

Formålet er at gøre det lettere for myndighederne at spore covid-19-smitte og minimere ny smittespredning. De forskellige lande har forskellige regler, ligesom nye krav kan blive indført med kort varsel. Det er derfor vigtigt, at du holder dig opdateret omkring, hvad der er gældende på dit rejsemål.

I formularerne skal du blandt andet udfylde information om dit fly, personoplysninger og dit hotel. Den information, som vedrører fly og hotel finder du på dit rejsebevis, dit boardingkort eller på den relevante hotelside her på spies.dk.

Som rejsende er du selv ansvarlig for, at du har udfyldt indrejseformularen korrekt og rettidigt inden afrejse. Du skal være opmærksom på, at den skal udfyldes for samtlige passagerer, også børn. Hvis du ikke har udfyldt indrejseformular/helbredserklæring, vil du blive nægtet indrejse i landet og vil derfor allerede i afrejselufthavnen blive nægtet ombordstigning I dette tilfælde er det ikke muligt at få refunderet rejsen.

Nedenfor kan du se, hvad det specifikt gælder for det land, du skal rejse til.