Rejs trygt til De Kanariske Øer

Når du rejser til De Kanariske Øer, kan du føle dig ekstra tryg, hvis du mod forventning skulle blive smittet med COVID-19. De fleste rejseforsikringer giver fuld dækning, men for en sikkerheds skyld anbefaler vi dig at tjekke dækningen hos dit forsikringsselskab i god tid, inden du rejser.

De kanariske myndigheder tilbyder en gratis COVID-19 forsikring til dig, der mangler dækning i din almindelige rejseforsikring. Det eneste, som du behøver at have styr på, er at vide, hvor du skal henvende dig, hvis du skulle blive smittet. Læs mere her.

Dækning

Hvad dækker COVID-19 forsikringen på De Kanariske Øer, og hvordan fungerer den?

Hav og bjerge på Tenerife

I samarbejde med de lokale myndigheder på De Kanariske Øer tilbyder Spies en øget tryghed via en omfattende forsikringsdækning, hvis du skulle blive syg med COVID-19 i din ferie.

COVID-19 forsikringen på De Kanariske Øer dækker:

  • Prøvetagning og lægeudgifter under ferieopholdet
  • Ekstra udgifter til logi ved forlængelse af opholdet (karantæne)
  • Ekstra udgifter til ny flybillet ved ændret hjemrejse

Vi hjælper dig på rejsemålet

Hos Spies er vi her naturligvis for dig, hvis du får brug for det. Vores guider på rejsemålet hjælper dig med alt, hvad du behøver, og du kan kontakte dem både via telefon, sms, mail og på hotellet.

Hvad gør jeg, hvis jeg får symptomer under mit ophold på De Kanariske Øer?

  • Isolér dig på dit værelse og ring til sundhedsmyndighederne på De Kanariske Øer: Ring på 900 112 061, hvis du benytter en spansk telefon - og ring 112, hvis du ringer fra din egen mobiltelefon. De vil vejlede dig om de lokale retningslinjer, som gælder for dig og dine medrejsende. Vær opmærksom på, at informationen gives på engelsk. Har du brug for hjælp med sproget, er du meget velkommen til at kontakte vores guider på rejsemålet.
  • Bliver du testet positiv for COVID-19, vil du få oplyst kontaktinformation til det forsikringsselskab, der håndterer forsikringen for de kanariske myndigheder, og som din egen forsikring ikke dækker under dit ophold.
  • Kontakt dit forsikringsselskab.
  • Kontakt Spies på rejsemålet - vi er klar til at hjælpe og assistere dig.

Det er vigtigt, at du har en rejseforsikring i forvejen, da denne COVID-19 forsikring kun dækker, hvis du bliver syg med COVID-19. De fleste rejseforsikringer giver tilstrækkelig dækning, men kontakt for en sikkerheds skyld dit forsikringsselskab inden afrejse. For en fuldt dækkende rejseforsikring, som dækker øvrige dele af din rejse, anbefaler vi, at du tegner Goudas rejseforsikring.

Spørgsmål og svar

Behøver jeg stadig en rejseforsikring?
Læs mere Ja, det er vigtigt, at du stadig har en rejseforsikring. COVID-19 forsikringen, som De Kanariske Øer tilbyder, dækker kun COVID-19. Den gælder ikke, hvis du kommer ud for anden sygdom.
Har du brug for en fuldtdækkende forsikring, som dækker øvrige dele af din rejse, anbefaler vi, at du tegner Goudas rejseforsikring. Goudas rejseforsikring.
Skjul

Hvad dækker COVID-19 forsikringen på De Kanariske Øer?
Læs mere Forsikringen indgår automatisk og er gratis i perioden 3. august 2020 til 2. august 2021 - og uanset hvornår du bestiller din rejse til De Kanariske Øer. 
Forsikringen dækker:
 - Prøvetagning og lægeudgifter under ferieopholdet 
 - Ekstra udgifter for logi ved forlængelse af opholdet (karantæne) 
 - Ekstra udgifter for ny flybillet ved ændret hjemrejse
 
Læs de fuldstændige vilkår for forsikringen her.
Skjul

Vil jeg blive isoleret på mit hotelværelse?
Læs mere Hvis du får symptomer, skal du isolere dig på dit værelse. Ring herefter til sundhedsmyndighederne på 900 112 061, hvis du ringer fra en spansk telefon - og 112, hvis du ringer fra din egen mobiltelefon. Så får du vejledning og information om de lokale retningslinjer, som gælder for dig og dine medrejsende (information gives på engelsk)
 
COVID-19 forsikringen på De Kanariske Øer dækker ekstra udgifter ved forlængelse af opholdet (karantæne). Læs de fuldstændige vilkår for forsikringen her.
Skjul
 
Har Spies personale på De Kanariske Øer?
Læs mere Vi har vores eget personale på De Kanariske Øer, så du kan føle dig ekstra tryg. De hjælper dig gerne med alt, hvad du har brug for, og du kan komme i kontakt med dem både via telefon, sms, mail og på hotellet.Skjul

Vær opmærksom på, at forsikringen er et samarbejde mellem myndighederne på De Kanariske Øer og AXA-forsikring. Forsikringen omfatter alle turister på Kanarieøerne og er ikke et tilbud fra Spies eller andre selskaber indenfor NLTG-koncernen. Vi hjælper dig naturligvis gerne med hjælp og support på De Kanariske Øer, hvis du får behov for det.