Rejs trygt til vinter

Længes du efter varmere breddegrader? Med Spies rejser du trygt til vinter og kan vælge mellem hoteller for enhver feriedrøm. Bestil din vinterrejse allerede i dag, så du kan varme op til tanken om sol, afslapning og nye oplevelser, som fylder dine energidepoter op. Vores omfattende tryghedspakke får du med i prisen. I tryghedspakken indgår bl.a. vores afbestillings- og ændringsforsikring samt en tilbagebetalingsgaranti på syv dage.

Populære rejsemål

Gran Canaria

De Kanariske Øer er vejrgudernes vinterfavorit, og Gran Canaria er den mest solsikre af dem alle. Her er noget for enhver med skønne strande i syd og storbypuls i nord. Spies har mange rejsemål at vælge mellem og hoteller, hvor både familier og dig, der rejser uden børn, får de bedste rammer for en vellykket ferie.

Tenerife

Vidunderlige Tenerife har det hele - fristende strande, små restauranter, gode shoppingmuligheder og dramatisk natur fra solmættede strande i syd over Teides vulkanlandskaber til Orotavadalens frodige dale i nord. Tenerife har noget for alle, og Spies har hoteller, hvor der er tænkt på detaljerne.

Funchal

Madeira

Atlanterhavets blomstrende ø er en moderne ferieklassiker, hvor naturen byder på det ene postkortmotiv efter det andet. Her står oplevelserne i kø, uanset om du vandrer langs levadaerne eller lejer en bil. Spies har egne direkte fly og hoteller med en høj standard, og lige nu kan du komme afsted til en ekstra god pris.

Rejs f.eks. i januar fra 1.995,-

Vores bedste hoteller

Spies, rejs og vær tryg

Safe Travel - tryghed på rejsen

Det er vigtigt for os, at du føler tryg under hele din rejse. Derfor indfører vi nu nye hygiejne- og sikkerhedsprocedurer på vores hoteller, fly, transferbusser og aktiviteter. Desuden får du vores ændrings- og afbestillingsforsikring med i prisen, når du bestiller en charterrejse. Hos Spies tilbyder vi tilbagebetalingsgaranti på 7 dage, hvis din rejse bliver aflyst.

REJS I SKOLERNES FERIER

Alle vinterens rejsemål

København, Billund, Aalborg, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 hoteller
Filtrér
Hotelstandard
Gæsternes bedømmelse
 
3,0
5,0
Afstand til nærmeste centrum
Op til> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Afstand til strand
Op til> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Omtrentlig transfertid fra lufthavn
 
0.5 tim
4.5 tim