Find din paradisø på Maldiverne

Når du rejser med Spies til Maldiverne kan du vælge imellem 10 forskellige øer. Alt fra små, afsides og romantiske perler til lidt større, familievenlige øer. ViLæs mere hjælper dig med at finde det rigtige sted!

Skjul
Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu Island Resort & Spa
Kuredu er en relativt stor ø. Det tager omkring 45 minutter at gå hele øen rundt. Her er hele 383 værelser fordelt på ni forskellige værelsestyper. Dette rejsemål passer perfekt til familier og dig, der vil have mange aktiviteter at vælge imellem. Her er blandt andet motionsrum, spa, tennisbane, bordtennis, diskotek, en lille golfbane samt et stort udvalg af vandsport.

Læs mere og bestil

Reethi Beach Resort

Reethi Beach Resort

En lille ø og et prisvenligt alternativ, uanset om du rejser på tomandshånd eller med familien. Her er i alt 110 værelser. Øen ligger i Baa-atollen, 125 km fra Male lufthavn, og du kan gå øen rundt på en halv time.

Læs mere og bestil

Constance Moofushi Maldives

Constance Moofushi Maldives

En vidunderlig ø med skøn All Inclusive. Øen er lille, og man kan gå den rundt på 15 minutter. Her er i alt 110 værelser, hvoraf størstedelen er Water Villa'er.

Læs mere og bestil

Anatara Veli Resort & Spa

Anantara Veli Resort & Spa

Anantara Veli ligger på sin egen ø ved siden af søsterhotellet Anantara Dhigu. Anantara Veli har en aldersgrænse på 18 år og passer derfor godt til par, der vil have en luksuriøs, afslappende og romantisk ferie.

Læs mere og bestil

Komandoo Island Resort & Spa

Komandoo Island Resort & Spa

Komandoo er en lille ø med blot 65 værelser og en aldersgrænse på 18 år. Øen egner sig perfekt til en romantisk ferie i rolige og paradisiske omgivelser. Komandoo kan kobineres med Kuredu, og der er ikke mere end en halv times transporttid mellem øerne.

Læs mere og bestil

Anantara Dhigu Resort & Spa

Kurumba

Kurumba er historisk, da det var det første resort på Maldiverne, der blev bygget på sin egen ø. Øen ligger blot tre kilometer fra lufthavnen i Male, og transfer med speedbåd tager kun 15 minutter. Der er i alt 180 værelser på øen, og visse værelsestyper har plads til op til fire personer. Passer godt til både par og familier.

Læs mere og bestil

Kurumba

Anantara Dhigu Resort & Spa

Et luksuriøst familieparadis med værelser for op til 5 personer. Øen ligger 35 minutter med speedbåd fra lufthavnen i Male. Her er ni forskellige restauranter, børneklub og masser af aktivitetsmuligheder. Perfekt til familien, der ønsker luksus på ferien.

Læs mere og bestil

Sun Island Resort

Sun Island Resort

Hvis du gerne vil have mange aktivitetsmuligheder, så er dette stedet for dig! Her er syv restauranter og mulighed for All Inclusive. Øen ligger 110 km fra Male lufthavn i South Ari Atoll. Øen er hele 1,6 km lang og 440 meter bred. Velegnet til både familier og par.

Læs mere og bestil