Hoteller (10)

Rejser til Almeria

Spanien

En rejse til Almeria er også en rejse til det ægte Andalusien. Her kan du glæde dig til både strande og folkeliv, historie og spændende udflugtsmål. Det hele indrammet af Sierra Nevadas snedækkede bjergtoppe.

Almeria ligger i Spaniens sydøstlige hjørne med Middelhavet på den ene side og Sierra Nevada på den anden. Denne del af kysten er meget roligere og har en mere autentisk spansk atmosfære end f.eks. Costa del Sol, som ligger et stykke vestpå. Spies tilbyder tre rejsemål: Roquetas de Mar med gode familiehoteller og en kilometerlang strand, El Toyo, som passer perfekt til den ivrige golfer, og Aguadulce, et lille rejsemål med masser af lokalatmosfære og et sydfransk touch.

Kilometerlange strande i Almeria

Strandene langs denne del af kysten er kilometerlange og brede, så her er masser af plads til dig, der sætter sol og strand højt på ferielisten. Hører du til den kategori, vil du sikkert også blive glad over at høre, at mange af hotellerne ligger helt ud til stranden, så man ofte bare skal krydse den bilfri strandpromenade for at få en frisk morgendukkert eller en afslappet svømmetur i aftensolen.

Udforsk Andalusien

Denne del af Spanien har en lang historie og kan bl.a. prale af det smukke Alhambra, som er en af maurernes sidste fæstninger i Spanien. Måske knap så imponerende, men tættere på Almeria, ligger det majestætiske Alcazaba, som tårner op over byen Almeria. Denne by er fuld af kulturelle oplevelser, shoppingmuligheder og charmerende folkeliv, og du kan nemt rejse hertil med bus eller taxi fra vores rejsemål. En kort rejse ind i landet tager dig til det særprægede Oasys Mini Hollywood, et nærmest legendarisk indspilningsområde for utallige spaghettiwesterns. Søger du naturoplevelser, skal du rejse fra Almeria op til Sierra Nevada, hvor de højeste bjergtoppe er dækket af sne langt ind i maj, og vil du dykke, anbefaler vi Cabo de Gata, som er et naturreservat med fine dykkerspots.

En smagfuld ferie

Selv om mange hoteller i Almeria tilbyder All Inclusive, må du ikke forspilde chancen for at opleve de andalusiske restauranter i løbet af din ferie. Her er klassisk paella, opfindsomme tapasretter, frisk fisk og meget mere på menukortene, og det hele skylles bedst ned med en andalusisk vin som f.eks. en tør sherry. Hvis du er interesseret i mad og gastronomi, kan vi anbefale et besøg på et af madmarkederne. Mere friskt og velsmagende bliver det ikke.

Find dit hotel

Rejser til Almeria

Roquetas de Mar
På en rejse til Roquetas de Mar venter fantastiske strande, børnevenlige hoteller samt et vidt spænd af aktiviteter og seværdigheder for hele familien.
El Toyo
I El Toyo er stranden den helt store attraktion, men golf og udflugter står også højt på listen.
Aguadulce
I Aguadulce har du både strand, lokalstemning, seværdigheder og shopping i Almeria inden for rækkevidde.

Find din rejse til Almeria