PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunwing Cala Bona Beach

Hotelstandard 4,5

  • Lejligheder til op til 6 personer
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Måltidspakker kan tilkøbes
  • Børn under 12 år spiser gratis
  • Skandinavisk børneklub med Lollo & Bernie
  • Direkte ved havet
  • Spa, motionsrum og holdtræning
  • Overdækket babypool

Total afslapning på Mallorcas nok smukkeste kyst!

Forkæl dig selv og familien med en ferie på et komfortabelt hotel med udsigt til havet, Fitness & Spa lige rundt om hjørnet og golfbanen inden for rækkevidde. Sunwing Cala Bona Beach ligger på Mallorcas østlige og nok smukkeste kyst. Her kan du se frem til en ferie med fokus på familien og et poolområde med vidtstrakt udsigt over Middelhavet.

Dette er et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Læs mere om Ekstra værdi

På Sunwing Cala Bona Beach indbyder de dejlige poolområder til total afslapning, og det er nemt at finde sin egen favoritpool. De mindste gæster vil stortrives med små vandrutsjebaner og andet sjov i Bouganvillas børnepool, som ligger på bekvem afstand af både Mini Land og poolbaren. Ved Bouganvilla findes desuden en stor pool og en overdækket babypool. Mimosa har også et poolområde med en stor pool og babypool, og vil du bade i havet, anbefaler vi strandene ved Cala Bona , som ligger 800 meter fra hotellet, eller ved Cala Millor , som ligger 2 km væk. Fra Sunwing Cala Bona Beach kan du gå hele vejen til Cala Millor langs en flot strandpromenade, hvor der ligger både restauranter og butikker.

Læs mere om Sunwing Cala Bona Beach Skjul tekst Hotelfakta

Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare.

Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Informationssitet MySunwing
På hotellets eget informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage Sunwing Inclusive serveres og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Du kan gå ind på MySunwing via din egen smartphone, tablet eller bærbare samt via de gratis gæstecomputere, der findes i Help Desk.

Sunwing på de sociale medier
Følg Sunwing Cala Bona Beach på Facebook og Instagram.

Røgfrit på Sunwing
Sunwing Cala Bona Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter
Handicapvenlige lejligheder findes. Læs mere her.

Poolen ved både Bouganvilla og Mimosa har trappe med rækværk. Der er handicaplift ved begge pools.

Parkering
Offentlig parkering ved hotellet (begrænset antal pladser).

Resortservice/Help Desk
24-timers service. Check-out kl. 12. Hæveautomat findes på Bouganvilla.

Sæson
Hotellet er åbent fra midten af april til midten af oktober.

Miljø
Læs om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Hotelmanager
Miquel Manresa

Adresse
Carretera Costa de los Pinos
07559 Cala Bona, Mallorca
Spain
Telefon: +34 971 814 099
Mail (skriv på engelsk): cala.bona@sunwing.net

Sunwing Inclusive

Nem og bekvem måltidsløsning. I Sunwing Inclusive indgår morgenmad hver dag samt frokost og middag fra vores store og varierede buffet fem dage ud af syv. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Sunwing All Inclusive

Vil du forkæle dig selv? Så prøv vores All Inclusive. Bestil hjemmefra, så kan du spise og drikke alt det, du vil, fra vores buffeter morgen, middag og aften i hele ferien. Is, kaffe og meget andet indgår også. Læs mere om mad
og drikke
på hotellet.

Obs! Begge Inclusive-løsninger har et begrænset antal pladser. Bestiller du tidligt, har du større chance for at få plads.

Faciliteter på Sunwing Cala Bona Beach