PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunwing Cala Bona Beach

Hotelstandard 4,5

 • Lejligheder til op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Børn under 12 år spiser for 0,-
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Lollo & Bernie
 • Børneklub med skandinavisk personale
 • Direkte ved havet
 • Røgfrit
 • Spa
 • Gratis motionsrum og holdtræning
 • Delvis overdækket babypool
 • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

Total afslapning på Mallorcas nok smukkeste kyst!

Forkæl dig selv og familien med en ferie på et komfortabelt hotel med udsigt til havet, Fitness & Spa lige rundt om hjørnet og golfbanen inden for rækkevidde. Sunwing Cala Bona Beach ligger på Mallorcas østlige og nok smukkeste kyst. Her kan du se frem til en ferie med fokus på familien og et poolområde med vidtstrakt udsigt over Middelhavet.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi

Til sommeren 2017 vil samtlige Happy Baby og Royal Family Suiter blive frisket op med bl.a. nye senge, sofaer og udendørsmøbler. Desuden får alle Royal Family Suiter i stueplan en stor udbygget terrasse med en skøn loungesofa.

Vores populære Lollo & Bernie-suiter flytter til Jasmin, hvor der også vil findes opfriskede Happy Baby-lejligheder og Royal Family Suiter med store dejlige terrasser eller balkoner med havudsigt. På Bouganvilla og Mimosa vil der desuden findes flere Royal Family Suiter i stueplan.

Nyhed! Vil du gøre det ekstra nemt og bekvemt for dig selv, kan du nu forudbestille Lollo & Bernies lille bambinopakke, der indeholder bleer, vådservietter, bleposer og hagesmæk samt en Lollo-rangle.

På Sunwing Cala Bona Beach indbyder de dejlige poolområder til total afslapning, og det er nemt at finde sin egen favoritpool. De mindste gæster vil stortrives med små vandrutsjebaner og andet sjov i Bouganvillas børnepool, som ligger på bekvem afstand af både Mini Land og poolbaren. Ved Bouganvilla findes desuden en stor pool og en overdækket babypool. Mimosa har også et poolområde med en stor pool og babypool, og vil du bade i havet, anbefaler vi strandene ved Cala Bona , som ligger 800 meter fra hotellet, eller ved Cala Millor , som ligger 2 km væk. Fra Sunwing Cala Bona Beach kan du gå hele vejen til Cala Millor langs en flot strandpromenade, hvor der ligger både restauranter og butikker.

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunwing og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunwing Cala Bona Beach Skjul tekst Bestil Inclusive hjemmefra! Børn spiser for 0,-

Her kan du bestille Sunwing Inclusive og All Inclusive. Begrænset antal pladser – det gælder derfor om at bestille i god tid. Og husk, at børn under 12 år altid spiser gratis sammen med en betalende voksen. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Røgfrit på Sunwing Family Resorts

Sunwing Cala Bona Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Adresse

Carretera Costa de los Pinos,
07559 Cala Bona, Mallorca
Telefon +34 971 814 099

Faciliteter på Sunwing Cala Bona Beach