• velegnet til voksne

Sunprime Monsuau

Sunprime Monsuau har en perfekt beliggenhed mellem de fine badevige Cala Ferrera og Cala Serena i den naturskønne ferieby Cala d'Or. Her bor du i smukke omgivelser omkranset af pinjeskov. Hotellet er velegnet til såvel par som venner, der søger en fredfyldt og bekvem voksenferie.

Du får en god start på dagen med vores populære og overdådige morgenmadsbuffet. Ud over buffetrestauranten har hotellet en a la carte-restaurant ved poolområdet.

Hotellets poolområde er som skabt til afslapning. Der står masser af magelige liggestole rundt om den skønne pool, og her er også en poolbar. Stranden ligger kun en kort gåtur væk og byder på en flot udsigt over Middelhavet.

Valgmulighederne er mange, hvis du ønsker en aktiv ferie. Der er flere fine vandrestier i nærheden af hotellet, og lejer du en cykel, finder du ud af, hvorfor Mallorca er så populær en ø blandt cyklister. Som altid på Sunprime indgår gratis motionsrum samt holdtræning med SATS-uddannede instruktører - vælg mellem bl.a. vandgymnastik, core, crosstræning og yoga.

Vil du forkæle dig selv, tilbyder hotellets spaafdeling luksuriøs afslapning. Du har en række forskellige behandlinger at vælge imellem, f.eks. massage og ansigtsbehandling.

Sunprime Monsuau ligger på Mallorcas sydøstkyst. I gåafstand fra hotellet finder du flere butikker, restauranter og barer, og du kommer nemt og hurtigt med bil til golfbanen Vall d'Or Golf Club.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter.

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober. Hotellet har en international atmosfære med gæster fra Thomas Cook Group i Norden, Centraleuropa og Storbritannien.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. Biludlejning, bordbestilling, valutaveksling, vaskeriservice, booking af golftider m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12.

Bygget: 1971. Renoveret: 2015 (bygning 1, 2 og 3) og 2016 (bygning 4).

110 værelser og suiter. Etager: 3. Elevator: Ja.

Ingen parkering.

Hotelmanager

Matias Taberner

Skatter og afgifter

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Morgenmadsbuffet indgår
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Køleskab på værelset
 • Velegnet til voksne
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  Ja
 • Børnepool
  Nej
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Nej
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  800 m
 • Hovedcentrum
  65 km
 • Nærmeste strand/badested
  400 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Monsuau har en perfekt beliggenhed mellem de fine badevige Cala Ferrera og Cala Serena i den naturskønne ferieby Cala d'Or. Her bor du i smukke omgivelser omkranset af pinjeskov.

Se værelsernes og suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Room

Lækre og moderne dobbeltværelser til to personer.

Classic Pool Room

Dejlige dobbeltværelser med direkte pooladgang.

Classic Studio

Pæne og veludstyrede 1-værelses lejligheder til to personer.

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Classic Pool Suite

Hyggelige 1-værelses suiter med en skøn terrasse med direkte pooladgang.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Junior Pool Suite

Moderne suiter med opholdsstue og soveværelse samt en skøn terrasse med direkte pooladgang.

Mad og drikke

På Sunprime Monsuau kan du nyde dine måltider i enten buffet- eller a la carte-restauranten, hvor indretningen er elegant, atmosfæren afslappet og maden veltillavet.

Buffetrestauranten ligger i hovedbygningen og serverer mange lækkerier til frokost og middag i hele sæsonen. A la carte-restauranten ligger ved hotellets pool og serverer frokost.

Efter maden kan du koble af med en drink i loungen; hotellets hjerte og naturlige samlingssted.
Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige samlingssted. Her kan du i aftentimerne slå dig ned med en god bog og en kop kaffe eller bare indsnuse atmosfæren.

Sunprime Kiosk

Hotellet har sin egen kiosk med kolde drikkevarer og snacks. Åben døgnet rundt.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime.

Morgenmadsbuffet

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. På dette hotel indgår morgenmad i prisen.

Halvpension

Når du bestiller halvpension, indgår vores lækre morgenmadsbuffet samt populære middagsbuffet hver dag. Drikkevarer er ikke inkluderet.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er løsningen for dig, der vil have en bekvem ferie, men samtidig gerne vil prøve et par lokale restauranter. Med Sunprime Inclusive får du middag fem ud af syv dage.

Åbningstider for restauranter og barer samt hvilke dage Sunprime Inclusive serveres, meddeles ved ankomsten til hotellet.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime Inclusive.

Pool og strand

Det skønne poolområde på Sunprime Monsuau er som skabt til afslapning. Her er masser af liggestole og parasoller, og som altid på Sunprime Hotels indgår pool- og strandhåndklæder. Får du lyst til et dyp i havet, er der kun kort gåaafstand til de små badevige Cala Ferrera og Cala Serena.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 185 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Private pools, bygning 2 og 3*

Pooltype: Udendørspools
Størrelse: 157 og 138 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

400-600 meter til badebugterne Cala Ferrera og Cala Serena. Du er velkommen til at tage pool- og strandhåndklædet fra hotellet med til stranden. Liggestole og parasoller kan lejes.

*Kun for gæster i suiter med privat, delt pool. Pooldybden er 20-120 cm.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Hotels har du kun tid. Tid til at være god ved dig selv, styrketræne, spille golf, svømme, cykle, dyrke yoga eller deltage i forskellige træningshold. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til motionsrum og holdtræning. Så vælg det, der tiltaler dig mest – eller benyt chancen for at prøve noget nyt.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og det er gratis at deltage. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser bl.a. i power step, senior circuit og crosstræning. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med frie vægte og et mindre antal maskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Golf

Fra Sunprime Monsuau er der ikke langt til golfbanen Vall d'Or Golf Club.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Rolig beliggenhed mellem de fine badevige Cala Ferrera og Cala Serena. 400-600 meter til den nærmeste strand, Cala Ferrera. 600-800 meter til forretninger, restauranter og barer. 1,5 km til Cala d'Or centrum. Lille by med lokaltrafik. Niveauforskelle i området.

Køretiden fra lufthavnen er ca. 1 time (65 km). Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Sunprime Monsuau
Avenida Cala d'Or
Cala Ferrera, Cala d'Or
Mallorca
Spain
Telefon: +34 971 648 404
Mail (skriv på engelsk): sunprime@monsuau.com

Easy Travel/direkte transfer med Thomas Cook Airlines

Sunprime Monsuau tilbyder Easy Travel, når du flyver med Thomas Cook Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Spaafdeling

I Sunprime Spa tilbydes afslappende behandlinger for hele kroppen - fra pedicure og massage til specialbehandlinger som Sunprime Deluxe, der byder på ultimativ forkælelse i godt tre timer. Læs mere om alle behandlinger her eller på hotellets informationssite MySunprime.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. Classic Face (dybderensende aromatisk ansigtsbehandling), Hot Oil Massage eller Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange - f.eks. Hot Stone Massage, top til tå-behandlingen Sunprime Ritual eller Facial Massage, som også inkluderer farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,3/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 1147 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
87% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,3
Beliggenhed i forhold til forventningerne
3,9
Hotellets personale
4,5
Trivsel og stemning
4,4
Wi-fi
4,2
Mulighed for fred og ro
4,6
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Lækkert hotel"

  Lækkert hotel til voksne. Det er rent og pænt over det hele. Morgenmaden er rigtig fin - Restauranten på taget er super lækker. Lokationen er rigtig fin, det er små 10 min gang fra byen og der er ikke så turistet i den del af byen. Vi kommer gerne igen! 👍
 • 4/5

  "Næsten perfekt"

  Det er et for mig perfekt beliggende hotel, med et behageligt og personligt personale, god varieret mad, god pool med masser af stole. Rengøring også fantastisk, og hvor tit der skal skiftes sengetøj er man selv herre over.Et lille minus er glasskydedøren til toilettet, der betyder at alt kan høres i resten af det store værelse. Et problem når man har rundet de 50 og skal besøge toilettet om natten. Ingen lyd eller lys dæmpning.
 • 5/5
  Super hotel Fuld valuta for alle pengene :)
 • 5/5

  "Super godt, roligt hotel"

  ALT var godt og positivt ved/på hotellet. Min hustru var dog ikke vildt med et toilet bag i glasdør.Mit eneste kritik punkt var, som nævnt, at orange juicen i restauranten var tynd og kedelig. Det er en lille bitte ting, men det må kunne gøres bedre i Spanien/på Mallorca ikke mindst på et 4-stjernet hotel, hvor alt andet er godt.Gode træningsforhold/hold. Dejligt pool område med god plads, og meget roligt, da det er et udpræget par hotel.
 • 4/5

  "Skønt hotel"

  Skønt , flot og rent hotel, skønt personale, service og mad i top , dejlig pool og sky bar kommer gerne igen.
Søg for at se ledige værelser og priser