• velegnet til voksne

Sunprime Palma Beach

Sunprime Palma Beach ligger direkte ved stranden og den fantastiske strandpromenade i Playa de Palma. Når du vil shoppe og mærke storbypulsen, tager det bare ti minutter med bil eller bus til Palma, og lufthavnen ligger kun fem minutter væk.

På Sunprime Palma Beach kan du forkæle dig selv med skønne spabehandlinger, lækker mad og gode vine. Du vælger selv, om du vil bo på værelse eller i suite - mange har en skøn udsigt fra balkonen.

I hotellets hovedbygning finder du receptionen, spaafdelingen og fitnessafdelingen med motionsrum. Restauranten ligger længst nede i en af sidebygningerne. Stemningen i Sunprime Restaurant er lige så hyggelig, som maden er veltilberedt, og sammen med den perfekte beliggenhed betyder det, er den er blevet populær blandt både hotelgæster og forbipasserende. Hvorfor ikke bestille en af vores favorable måltidspakker hjemmefra? Husk, at du har ferie!

Sunprime Palma Beach har en lille pool med komfortable liggestole. Allermest afslapning finder du dog i Sunprime Spa, der tilbyder alt fra klassisk pedicure til dybderensende ansigtsbehandlinger og spapakker, hvor der bliver nusset om dig i timevis.

Kan du lide at træne? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi tilbyder holdtræning med uddannede instruktører, og vil du træne på egen hånd, egner strandpromenaden sig perfekt til en løbe- eller cykeltur. Spiller du golf, er der ikke færre end fire golfbaner i nærheden, og Spies tilbyder flere favorable golfpakker.

I gåafstand fra hotellet ligger byen Can Pastilla, som minder meget om det gamle Mallorca, men med et moderne præg. Her finder du en lystbådehavn og mange hyggelige restauranter, barer og forretninger.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Handicapfaciliteter

Der er ramper på hotelområdet, men hotellet har ingen handicapvenlige suiter. Der er ingen elevator i sidebygningen.

Sæson

I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om, hvordan du bestiller din egen træningsrejse her.

I vintersæsonen (23/2-31/3 2019) er hotellets spaafdeling lukket, og der er ingen holdtræning på hotellet. Du er velkommen til at træne på egen hånd i motionsrummet. Restauranten er åben fem dage om ugen. Aftenaktiviteter med dans eller levende musik tilbydes to-tre aftener om ugen. Lexbergs cykeludlejning har åbent.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. AVIS-biludlejning, bordbestilling, valutaveksling, vaskeriservice, booking af golftider m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 15.

Bygget: 1971. Renoveret: 2010/11.

97 værelser og suiter. 10 etager i hovedbygningen. 4 og 5 etager i sidebygningerne. Kun elevator i hovedbygningen.

Ingen parkering.

Hotelmanager

Malin Paradis

Skatter og afgifter

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Direkte på stranden
 • Tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Køleskab på værelset
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  Ja
 • Børnepool
  Nej
 • Elevator
  Ja, delvis
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  400 m
 • Hovedcentrum
  9,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  25 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Palma Beach har en skøn beliggenhed direkte ud til stranden og strandpromenaden i Playa de Palma. Hotellet ligger blot ti minutter i bil eller bus fra Palma og er derfor velegnet til dig, der gerne vil kombinere strand og storby i ferien.

Se værelsernes og suiternes beliggenhed på hotellet sommer 2019
Se værelsernes og suiternes beliggenhed på hotellet sommer 2020
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Room

Lækre og moderne dobbeltværelser til to personer.

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Mad og drikke

På Sunprime Palma Beach kan du spise morgenmad, frokost og middag i Sunprime Restaurant, hvor indretningen er elegant, atmosfæren afslappet og maden veltilberedt. Desuden tilbydes et udvalg af gode vine.

Fra flere borde i restauranten er der flot udsigt over havet, og flere aftener om ugen kan du lytte til livemusik, mens du spiser et godt måltid mad eller nyder en drink. Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 13-16
Middag kl. 19-21

Pæn påklædning er påkrævet. Restauranten er åben for offentligheden og har ingen aldersgrænse.

Sunprime Kiosk

Hotellet har sin egen kiosk med bl.a. slik, snacks og kolde drikkevarer. Åben døgnet rundt.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Måltiderne serveres som buffet.

Ved ankomst til hotellet får du oplyst, hvilke dage der serveres middag i Sunprime Inclusive.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime Inclusive.

Pool og strand

Poolområdet er lille med komfortable liggestole, parasoller og skønne pool- og strandhåndklæder. Og når du vil have sand mellem tæerne, skal du bare gå nogle meter, så ligger Middelhavet bogstaveligt talt for dine fødder.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 49 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

Kun en strandpromenade løber mellem hotellet og stranden. Du er velkommen til at tage dit pool-og strandhåndklæde fra hotellet med til stranden. Liggestole og parasoller kan lejes.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Hotels har du kun tid. Tid til at være god ved dig selv, styrketræne, spille golf, svømme eller deltage i forskellige træningshold. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til motionsrum og holdtræning. Så vælg det, der tiltaler dig mest – eller benyt chancen for at prøve noget nyt.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og det er gratis at deltage. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser bl.a. i power step, senior circuit og crosstræning. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram. Der tilbydes ingen holdtræning fra januar til marts.

Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik, eller afprøv den nye træningsform Water Circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Cykel

På Sunprime Palma Beach er der gode muligheder for cykling. Sammen med vores partner Lexberg kan vi tilbyde cykeludlejning med et stort udvalg af cykler. Her er også cykelgarage, værksted med mekaniker samt cykelguide.

Læs mere om cykeludlejning på Sunprime Palma Beach

Golf

Sunprime Palma Beach ligger i nærheden af fire golfbaner: Son Antem West, Son Antem East, Golf Park Puntiro og Maioris. Spies tilbyder golfpakker til syv golfbaner i Palma-området.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

God beliggenhed direkte ved stranden. 400 m til restauranter og lokalt centrum, Can Pastilla. 9,5 km til Palma. Nattelivet uden for hotellet kan være forstyrrende i sommermånederne. Køretiden fra lufthavnen er ca. 15 min (4 km). Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Sunprime Palma Beach
Calle Pollacra 4
07610 Playa de Palma
Mallorca
Spain
Telefon +34 971 744 493/280
Mail (skriv på engelsk): palmabeach@sunprime.net

Easy Travel/direkte transfer med Thomas Cook Airlines

Sunprime Palma Beach tilbyder Easy Travel, når du flyver med Thomas Cook Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Easy Travel gælder kun i sommersæsonen.

Spaafdeling

I Sunprime Spa kan du slappe af med forskellige behandlinger for hele kroppen. Vi tilbyder alt fra farvning af vipper og bryn over klassisk massage til specialbehandlinger som Sunprime Deluxe, der byder på ultimativ forkælelse i godt tre timer.

Læs mere om alle behandlinger her eller på hotellets informationssite MySunprime.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. Classic Face (dybderensende aromatisk ansigtsbehandling), Hot Oil Massage eller Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange - f.eks. Hot Stone Massage, Sunprime Ritual, en top til tå-behandling eller Facial Massage, som også inkluderer farvning af bryn og vipper.

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,3/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 2608 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
93% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,3
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,7
Hotellets personale
4,5
Trivsel og stemning
4,4
Wi-fi
3,9
Mulighed for fred og ro
4,4
Se anmeldelser for:
Dato
 • 4/5

  "Tilfredsstillende hotel"

  I det store hele, var hotel Sunprime Palma Beach tilfredsstillende, personalet er i top, beliggenheden er meget centralt og rigtig god, helt ud til stranden. Værelset var i orden, vi havde et utæt loft i badeværelset, som vi anmeldte og det blev udbedret hurtigt, i betragtning af, at det var i weekenden det skete. På altanen måtte der ryges, hvilket vores nabo gjorde, hvilket resulterede i, at vi fik røg ind i lejligheden og da vi er ikkerygere, er det den eneste minus, vi har at påpege hotellet. Restauranten var også fint og personalet søde og rare og sjove.
 • 4/5

  "dejlig ferie"

  dejligt hotel der kan anbefales nor der skal slappes af
 • 5/5

  "Super skønt hotel"

  Virkeligt et dejligt hotel, med skønne værelser. Super beliggenhed og sødt personale. Morgenmaden er super god. Aftensmad desværre dårligt 😢
 • 4/5

  "Super voksen hotel tæt på"

  Supert voksen hotel. Meget rent, god mad og super service. For folk som har svært med sprog, taler personalet skandinavisk. Dog kunne det ønskes, lidt mere OBS på, at folk tager brusebad, inden de går i poolen. Mange går direkte fra toilet i poolen. Super dejligt at man kan dyrke motion i løbet af dagen. Dejligt at man kan tjekke sine kufferter ind på selve hotellet. Der er super service, når man skal tjekke ud af værelset tidligt og skal rejse sent. Der er fasiliteter så man kan solbade og tage bad inden afrejsen Vi kan varmt anbefale dette hotel. Vi har været der 3 gange.
 • 5/5

  "Godt hotel fin service"

  Hotel Sunprime Palma Beach er et dejligt hotel godt centralt beliggende på Palme Beach, god mad og service, eneste minus er at pool ikke er så stor
Søg for at se ledige værelser og priser