Se hoteller (3)

Rejser til Santo Tomas

Velkommen til en af Menorcas længste strande. I Santo Tomas venter en fredfyldt ferie med skønne udflugtsmål inden for rækkevidde.
Stranden i Santo Tomas er næsten 2 km lang og byder på spændende snorkling mellem klipperne i den østlige ende og afslapning i gyldent sand i den vestlige. Man kan nemt tilbringe hele dagen her, og når du bliver sulten og tørstig, kommer du hurtigt ind til Santo Thomas' lille centrum, hvor hovedgaden er omgivet af små barer og restauranter - ofte med dagens fangst eller lokale retter på menuen. Santo Tomas er ingen stor by, så alt er bekvemt inden for rækkevidde, og byen er desuden et godt udgangspunkt for udflugter til resten af Menorca - bare hop på bussen og nyd turen gennem de smukke landskaber.

Bo godt i Santo Thomas

Rejser du med Spies til Santo Tomas, kan du vælge mellem flere hoteller i forskellige prisklasser. Hvis du vil forkæle dig selv og dit rejseselskab, skal du vælge det elegante Sol Beach House Menorca. Her kan du se frem til en afslappende rejse på et fint hotel med en fantastisk beliggenhed og aldersgrænse. Når du rejser med Spies til Santo Tomas, bestemmer du selv, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Udforsk Menorca

Menorca er som skabt til udflugter: Afstandene er korte, infrastrukturen god, og der er meget at se og opleve. Et besøg i øens hovedby Mahón er et must. Fra Santo Tomas tager det under en time med bus, før du kan slå dig ned på en café ved havnen, besøge markedet på Placa del Carme eller ose lidt i byens velassorterede butikker. Ciutadella er også et besøg værd; byen byder bl.a. på flotte paladser og en imponerende katedral fra 1300-tallet. Hvis du ikke vil køre i bus, kan du i stedet spadsere til landsbyen Es Migjorn, som ligger lidt inde i landet, og nyde en god frokost i landlige omgivelser.
Tips og nyttig info
  • Kilometerlange sandstrande
  • Hoteller for voksne
  • Lokale restauranter
  • Hoteller tæt på stranden

Spies' gæster om Santo Tomas

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Santo Tomas