1. Spanien
 2. Mallorca
 3. Playa de Palma
 4. Sunprime Waterfront
 • velegnet til voksne

Sunprime Waterfront

Sunprime Waterfront ligger direkte ved stranden og den fine strandpromenade i Playa de Palma. Nærmere bestemt i området Can Pastilla, som minder om det gamle Mallorca, men med et moderne strejf. Her findes en lystbådehavn og mange hyggelige restauranter, barer og butikker. Hotellet ligger et kvarters kørsel fra lufthavnen, og du kan komme til Palma på blot 10 minutter med bil.
Mere

Læs mere om hotellet

Poolområdet på Sunprime Waterfront er noget udover det sædvanlige. Her kan du nyde den skønne havudsigt, dase i en liggestol eller tage en forfriskende dukkert i poolen. Foretrækker du at bade i havet, er der en lille strand og badebugt neden for hotellet. Kunne du tænke dig en større strand, skal du bare gå et par hundrede meter forbi den lille havn.

I Sunprime Restaurant er maden velkomponeret, og på vinkortet finder du både nye og gamle favoritter. Skal ferien være ekstra bekvem, bestiller du en af vores favorable måltidspakker. Loungen lokker med lækre drinks, god musik og en afslappet stemning. Og selvfølgelig er der gratis wi-fi i loungen og på resten af hotellet.

Vores fitnessafdeling byder på motionsrum og holdtræning med uddannede instruktører. Vi anbefaler også et besøg i hotellets spaafdeling, som tilbyder alt fra pedicure og massage til vores luksuriøse Luksus for en-spapakke, hvor du får 90 minutters valgfri behandling.

Vil du træne på egen hånd, egner strandpromenaden sig glimrende til en løbe- eller cykeltur i naturskønne omgivelser. Besøg gerne vores Bike Station, hvor du kan leje kvalitetscykler fra Cannondale og få din cykel opbevaret. Trænger du til at gå en tur, har du kun ca. 6-7 km til shopping og storbypuls i Palma. Spiller du golf, ligger der ikke mindre end fire baner i nærheden, og du har desuden mulighed for at bestille en af vores golfpakker.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter.

Sæson

I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om, hvordan du bestiller din egen træningsrejse her.

Forsæsonen sommeren 2019 løber fra cirka midten af februar til den 5. april. Restauranten og motionsrummet har åbent hver dag. Spa- og fitnessafdelingen er lukket og åbner 6. april.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. AVIS-biludlejning, bordbestilling, valutaveksling, vaskeriservice, booking af golftider m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 15.

Bygget: 1965. Renoveret: 2011/12.

191 værelser og suiter. Etager: 8. Elevator: Fra etage 0 til 6. Trappelift fra etage 0 til -1 (maksimumvægt 225 kg).

Parkering: Ja. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Marie Pålsson

Skatter og afgifter

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  2 stk.
 • Børnepool
  Nej
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Poolbar
  Nej
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Nej
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  300 m
 • Hovedcentrum
  8 km
 • Nærmeste strand/badested
  25 m
 • Internet
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Direkte på stranden
 • Tæt på centrum
 • Spa, motionsrum og holdtræning
 • Sunprime Bike Station
 • Køleskab på værelset
Ekstra værdiUdvalgte hoteller med ekstra fordele
Sådan bor du
Sunprime Waterfront ligger lige ud til stranden og strandpromenaden i området Can Pastilla, der minder om det "gamle" Mallorca, men som også har et moderne strejf.

Se værelsernes og suiternes beliggenhed på hotellet her

Classic Room

Lækre og moderne dobbeltværelser til to personer.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Prime Lounge Suite

Hyggelige suiter med en terrasse med komfortable loungemøbler.

Prime Rooftop Suite

Dejlige suiter med adgang til en stor, skøn tagterrasse.

Mad og drikke

På Sunprime Waterfront kan du spise morgenmad, frokost og middag i Sunprime Restaurant. Her kan du nyde spændende og veltilberedte retter samt mange forskellige gode vine i en afslappet atmosfære.

Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime..

Restaurantens åbningstider

Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-15
Middag kl. 19-21.30

Pæn påklædning er påkrævet.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, slappe af med en kop kaffe eller nyde en drink - den behagelige musik og tilbagelænede stemning indbyder til afkobling.

Sunprime Kiosk

Hotellet har sin egen kiosk med aviser, slik og kolde drikkevarer. Åben døgnet rundt.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime-hoteller.

Morgenmadsbuffet

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

I Sunprime Inclusive indgår morgenmadt hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Når du ankommer til hotellet, får du oplyst, hvilke dage frokost og middag serveres. Måltiderne serveres som buffet.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. Om frokost og middag er buffet eller menu, afhænger af antal gæster – kontakt evt. hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Waterfront indbyder til afslapning. Der står masser af magelige liggestole ved begge pools, hvor du kan nyde udsigten over havet. Parasollerne sørger for skygge, når solen står højest på himlen, og vil du have noget køligt at drikke, er der ikke langt til baren. Vil du have sand mellem tæerne, går du bare gennem lågen - så ligger stranden bogstaveligt talt for dine fødder. På Sunprime Hotels indgår desuden altid pool- og strandhåndklæder, så det behøver du ikke at tænke på at pakke ned.

Udendørspool*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 180 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*

Privat udendørspool**

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 35 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*

Indendørspool

Pooltype: Indendørspool
Størrelse: 30 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, 28 grader

Strand

Der er kun en strandpromenade mellem hotellet og Can Pastillas lille badebugt. I kort gåafstand fra hotellet finder du også den fine strand Playa de Palma. Du er velkommen til at tage pool- og strandhåndklædet fra hotellet med til stranden. Liggestole og parasoller kan lejes.

*Poolen er opvarmet i perioden 1/4-18/10. Temperaturen kan variere i løbet af dagen afhængigt af lufttemperaturen. Der forekommer musik til fitnessgrupperne på poolområdet.
**Poolen er kun for gæster, som bor i Prime Rooftop Suiter på 5. etage med adgang til tagterrasse og pool.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Waterfront er der gode muligheder for at holde en aktiv ferie - du kan f.eks. styrketræne eller deltage i holdtræning som yoga og vandgymnastik. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til både motionsrum og holdtræning.

Holdtræning

Vores holdtræning er populær, og du er velkommen til at deltage - det er gratis at være med. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS og tilbyder træningshold i f.eks. power step, senior circuit og crosstræning. Aktuelt træningsskema finder du under Aktivitetsprogram.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik, eller afprøv den nye træningsform water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktørerer oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum tilbyder både frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Bestil en PT i ferien

På Sunprime Waterfront har du mulighed for at kickstarte din træning i ferien. Med en personlig træner får du hjælp til at skræddersy din træning helt ud fra dine egne forudsætninger. Uanset hvilke mål du har, eller hvad du har af tidligere erfaring, gør personlig træning dig mere motiveret, og træningen bliver mere effektiv. Vores professionelle personlige trænere er med dig under hele træningspasset og tilbyder alt fra enklere kostvejledning til individuelt tilpassede træningsprogrammer. Bestilles hjemmefra i perioden 7/4-1/9 2018 (den præcise dag og tidspunkt aftales, når du er på hotellet). Læs mere her.

1 x 50 min ca. 375 kr.
3 x 50 min ca. 950 kr.
5 x 50 min ca. 1.395 kr.

PT Duo
Vil du træne med en personlig træner sammen med en anden, har du mulighed for at bestille PT Duo. Den personlige træner coacher og hjælper så jer begge to under træningspasset, og I arbejder sammen mod jeres træningsmål.

Prisen er 530 kr. for 50 minutter og gælder for to personer. Kan bestilles i perioden 7/4-26/10 2018.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Cykel

Playa de Palma er et godt udgangspunkt for en cykelferie. Sunprime Waterfront har en cykelgarage, hvor du kan opbevare din cykel eller leje en i ferien. Uden for cykelgaragen findes en vandstation, og der er også mulighed for at rengøre cyklen. Hængelås til cyklen kan lejes for ca. 1 EUR pr. dag. Det er ikke tilladt at opbevare cyklen på værelset, og af sikkerhedsmæssige grunde må du ikke have cykelsko på inde på hotellet.

Vi udlejer professionelle cykler fra BMC i samarbejde med Rad-Salon. Vandstation og forudbestilling af cykel hos Rad-Salon er muligt for gæster med ankomst fra 1. marts 2017. Du forudbestiller nemt din cykel via http://rad-salon-mallorca.com/index.php?id=radmiete-sunprime-hotel-mallorca&no_cache=1&L=1

I nærheden af hotellet er der flere gode cykelruter. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til BikeMap.net. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Golf

Når du bor på Sunprime Waterfront er du tæt på fire af øens golfbaner: Son Antem West, Son Antem East, Golf Park Puntiro og Maioris. Spies tilbyder golfpakker til syv golfbaner i Palma-området.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Direkte ved en lille badevig i Can Pastilla. 250 m til stranden i Playa de Palma. Ved hotellet ligger et par mindre restauranter og butikker. 300 m til det lokale centrum, Can Pastilla. 8 km til Palma. Flytrafikken og nattelivet omkring hotellet er forstyrrende i sommermånederne.

Køretiden fra lufthavnen er ca. 10 min (2,5 km). Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Sunprime Waterfront
Carrer dels Pins 15
07610 Can Pastilla
Telefon: +34 971 262 350
Mail (skriv på engelsk): waterfront@sunprime.net

Easy Travel/direkte transfer med Thomas Cook Airlines

Sunprime Waterfront tilbyder Easy Travel, når du flyver med Thomas Cook Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Easy Travel gælder kun i sommersæsonen.

Spa

Velkommen til at koble af i vores fine spaafdeling, hvor der tilbydes mange forskellige behandlinger - fra pedicure og massage til specialbehandlingen Sunprime Deluxe, der byder på ultimativ forkælelse i godt tre timer. I kan også vælge populære Spa Together og nyde en afslappende behandling sammen. Hvis I vil forudbestille en behandling hjemmefra, tilkøber I en lille (25 min.), mellem (50 min.) eller stor (75 min.) spa-pakke, og på hotellet vælges så en af de behandlinger, der tilbydes i Spa Together, og som svarer til den forudbestilte længde. Begge skal vælge den samme behandling.

Læs mere om alle behandlinger her eller på hotellets informationssite MySunprime.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spa-pakker hjemmefra.

Lille spa-pakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spa-pakke

50 minutter. Prøv f.eks. Classic Face (dybderensende aromatisk ansigtsbehandling), Hot Oil Massage eller Classic Pedicure.

Stor spa-pakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange - f.eks. Hot Stone Massage, Sunprime Ritual, en top til tå-behandling eller Facial Massage, som også inkluderer farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Luksus for to

Nyd lidt ekstra forkælelse med mousserende vin, mørk kvalitetschokolade og frisk frugt eller jordbær og del derefter en afslappende oplevelse i vores fine spaafdeling med en, du holder af. I pakken indgår valgfri 25-minutters behandling for to.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spa-behandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spa-pakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spa-pakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,4/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 3803 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
94% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,3
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,4
Hotellets personale
4,4
Trivsel og stemning
4,4
Wi-fi
4,5
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "SKØNT AFSLAPPENDE OPHOLD"

  FANTASTISK AT FÅ SERVERET VELKOMST BOBLER UNDER SHECK IND. DEJLIGE STORE VÆRELSER.
 • 5/5

  "Fin og meget afslappende "

  Fint ophold og hotellet Opfyldte bestemt vores forventninger. Hotel for only adult. Vi fik dog taget en zwilling brødkniv, som vi havde bragt med hjemmefra??. En af de sidste dage, har en fra rengøringspersonalet taget vores kniv. Vi fandt det meget besynderligt, da kniven havde ligget på det samme bord hele ugen. Enten var der tale om en fejl ?? ellers var det simpelthen tyveri ??. Vi rejser en del og medbringer oftes private smøre og skærekniv, men vi har alligevel aldrig oplevet, at det er blevet tage fra os. Vi efterlyste naturligvis på hotellet, men fik ikke vores kniv retur ????
 • 5/5

  "Skøøøøn ferie."

  Vi har haft en skøn ferie og er fuldt ud tilfreds med servicen på alle planer.Vi vil bestemt anbefale Spies og hotellet til andre.Tak.
 • 4/5

  "Godt hotel"

  Godt hotel, god mad (selvom det er buffet), smilende personale, rent, gode instruktører (hvis man vil træne), god spa (men alt for dyre behandlinger)
 • 3/5

  "Kan anbefales "

  et hotel som ligger helt perfekt, sikke en udsigt. Kunne godt trænge til en kærlig hånd, da det er meget slidt. Morgenmads buffet var helt i top, personalet virkede en anelse trætte og knap så imødekomme. Man skal kunne tåle støj fra lufthavnen, men helt vildt at se flyene så tæt på. Vi nød det.

Priser og bestilling

Søg for at se ledige værelser og priser
Pris i alt
Prisdetaljer