Vi følger altid Udenrigsministeriets vejledninger, og derfor aflyses alle fitnessrejser frem til og med 13. april (for rejser til Grækenland og Cypern gælder det til og med 30. april).

Vi kontakter alle vores gæster, som er berørt af dette efter tur ud fra afrejsedato, så du behøver ikke kontakte os for at få ændret eller annulleret din rejse.
Læs flere informationer om coronavirus

Ballroom Fitness™ på Kreta med Thomas Evers Poulsen og Elisabeth Dalsgaard

REJSEN ER UDSOLGT

16/4 - 23/4 2020
5.299,- pr. person
Afrejse fra København og Billund

Danserejse for alle, der gerne vil lære at danse uden en partner.

Program

Rejs med til Kreta og lær at danse sammen med Thomas Evers Poulsen og Elisabeth Dalsgaard. Ballroom Fitness er dans som motionsform. Du danser uden partner til god musik, og de to dygtige instruktører fører dig gennem forrygende timer fyldt med sjov og god motion, hvor du lærer trin fra danse som blandt andet cha-cha-cha, rumba, tango, vals og jitterbug.

Der trænes holdning, udstråling, trin og variationer, og din krop vil elske dig for det. Det er god motion og samtidig sjovt og livsbekræftende. Der undervises tre-fire timer om dagen, primært i tidsrummet kl. 10-12 og igen kl. 16-18. Kan du slet ikke få nok, tilbyder hotellet også forskellige træningshold med skandinavisk instruktør, for eksempel vandgymnastik, yoga og powerwalk. Det er helt frivilligt, hvor meget du vil deltage i – det er din ferie og dig, der bestemmer. Der vil i løbet af ugen også være en aften med foredrag og en aften, hvor vi holder afdansningsbal.

Der er mulighed for fællesmiddag, i hotellets restaurant for alle de der har lyst at spise sammen.

Alle kan være med på rejsen, og du behøver ikke at have danset før. Rejs alene eller tag din veninde, mand eller hele familien med.

Der er ikke træningsprogram på ankomst- og hjemrejsedagen.
Endeligt dagsprogram ligger klart senest to uger inden afrejsen.

Instruktører på rejsen

Thomas Evers Poulsen

Thomas har vundet ’Vild med dans’ to gange og kan få kvinder til alt – det siger han i hvert fald selv i sine foredrag. Og det kan Thomas også, når det gælder kvinder på et dansegulv; den dobbelte ’Vild med dans’-vinder ved, hvad der skal til, for at få det bedste frem i enhver, der drømmer om at danse.

Elisabeth Dalsgaard

Kvinden bag Ballroom Fitness. Hun er uddannet i idræt fra Københavns Universitet og har mere end 25 års undervisningserfaring. Elisabeth har udviklet Ballroom Fitness™. Det breder sig p.t. i hele Europa, og Elisabeth underviser selv på conventions, events og uddannelseskurser i hele verden.

Praktisk info

Prisen er 5.299,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Sunclass Airlines
  • 30 kg bagage på flyet
  • Delt 2-værelses Club Suite
  • Mad ombord på flyet
  • Bustransport mellem lufthavn og hotel
  • Ballroom Fitness-program

Afrejse 16/4 fra København kl. 07.00, ankomst på Kreta kl. 11.20.
Hjemrejse 23/4 fra Kreta kl. 22.30, ankomst i København kl. 01.00.

Afrejse 16/4 fra Billund kl. 07.00, ankomst på Kreta kl. 11.30.
Hjemrejse 23/4 fra Kreta kl. 12.50, ankomst i Billund kl. 15.30.


Prisen er pr. person ved to personer i delt 2-værelses Club Suite.
Pris pr. person alene i 1-værelses Compact Suite: fra 5.994,-.
Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn.

Tillæg for morgenmad: 545,-
Tillæg for Ocean Beach Club Inclusive: 1.995,-
Ocean Beach Inclusive består af 7 x morgenmadsbuffet, 5 x frokostbuffet og 5 x middag med meze- eller tapasbuffet, hovedret fra menu og dessertbuffet. Derudover indgår vand, sodavand, lokal vin eller øl til frokost og middag.

Rejsen bliver gennemført ved min. 60 deltagere.


Tag familien med på rejsen

Vil du have din familie med på rejsen, men ønsker de ikke at deltage i Ballroom Fitness-programmet, er det også en mulighed. Pris fra 2.164,- for børn under 12 år, fra 2.364,- for børn 12-17 år og fra 3.599,- for en voksen. Kontakt sport@spies.dk for mere information.


Skatter og afgifter
De græske myndigheder indførte en skat på hotelovernatninger pr. 1. januar 2018. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in.
Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat på Ocean Beach Club Kreta, kategori 4: 3 EUR.


REJSEN ER UDSOLGT

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Iversen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk