Yogarejse med Karin Pallisgaard

Begynderyoga med Karen Pallisgaard

Har du lyst til at genopdage, hvor fantastisk din krop er, og hvor fantastisk dit liv kan være? Drømmer du om at føle dig sundere, stærkere, smidigere og gladere? Så tag med på denne yogarejse for begyndere og let øvede, som giver dig en effektiv og grundig introduktion til yogaens vidunderlige verden. Vi garanterer, at du rejser hjem til hverdagen med mere ro, energi og overskud. Vi rejser til Kreta fra 21. til 28. september.

Programmet

Yoga er mere populært end nogensinde, og mange drømmer om at komme i gang. Men det kan være svært at starte op i en travl hverdag, især hvis man er nybegynder. Derfor har vi sammen med Karen Pallisgaard tilrettelagt en rejse, hvor du sammen med andre nye og let øvede yogier kan fordybe dig. Du vil lære, hvordan du bruger DIN krop bedst, og hvordan du kommer i dybden med yoga, meditation og åndedrætsøvelser. Du vil desuden lære om yogaens filosofi. Du får også dit eget yogaprogram med hjem, så du kan fortsætte i hverdagen og gøre yoga til del af dit liv.

Der vil være yoga to gange dagligt: Før morgenmaden og før aftensmaden undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Det vil være en blanding af hatha, vinaysa, meditation, yin og restorativ yoga, så du får en følelse af, hvad de forskellige yogaformer kan gøre for dig. Undervisningen foregår på tagterrassen med fantastisk udsigt over havet.

Karen Pallisgaard gør undervisningen let tilgængelig, uhøjtidelig og hverdagsvenlig. Yogaen tilpasses din krop og dine behov, og alle kan deltage.

Dette er din unikke mulighed for at fordybe dig i yoga og slappe af samt nyde varmen og de smukke omgivelser i hyggeligt samvær. Alle deltagere på rejsen får et eksemplar af bogen Begynderyoga, som Karen Pallisgaard har skrevet, og som er grundtanken bag denne rejse.

Yogarejse i skønne omgivelser

Hotelinformation

Vi bor på Lækre Ocean Beach Club, som er et designhotel med en afslappet atmosfære. Hotellet vender mod havet og ligger lige oven for en af Kretas absolut bedste strande. Der findes også en lækker spaafdeling og et motionsrum med fuld havudsigt. Den lille by Makrigialos ligger i gåafstand fra hotellet og byder på flere hyggelige restauranter og barer beliggende lige ved stranden.

Læs mere om hotellet


Instruktør på rejsen

Din yogalærer på rejsen er Karen, som har undervist i yoga i en lang årrække. Hun er internationalt certificeret yogalærer og uddannet i hatha, vinyasa, meditation, coaching, restorativ, yin, gravid – og efterfødselsyoga. Karen er desuden forfatter til bestselleren Begynderyogabogen, som du også får med som en del af den samlede rejsepakke. Hendes hjerte banker for yoganybegyndere, og hun husker tydeligt, dengang hun selv var en grøn yogi: “Jeg havde ret mange ideer om, hvad yoga var. Blandt andet var det kedeligt, for hippier, for vegetarer, for blødt, for røgelsesduftende og for meget hør svøbt i hennahår og badet i bøn. Mine fordomme blev gjort til skamme. Hvad jeg opdagede undervejs, var yoga som en række teknikker, en livsstil, en filosofi, der hjælper det moderne menneske med at reducere og forebygge stress samt kultivere evnen til nærvær og fokus. Personligt har min yogapraksis fået mig mere ud af hovedet, ned i kroppen og ind i hjertet. Det har givet mig modet til at leve livet, som jeg drømmer om det.”

Læs mere om Karen Pallisgaard


Rejsedetaljer fra København

Afrejse 21/9 fra København kl. 07.45, ankomst til Kreta kl. 12.05.
Afrejse 28/9 fra Kreta kl. 00.45, ankomst i København kl. 03.15.

Rejsedetaljer fra Billund

Afrejse 21/9 fra Billund kl. 07.00, ankomst til Kreta kl. 11.30.
Afrejse 28/9 fra Kreta kl. 12.50, ankomst i Billund kl. 15.30.

Pris pr. person 6.898,-


I prisen indgår:

  • Fly med Thomas Cook Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt Club Suite med balkon
  • Seks dages træning, 2 gange dagligt
  • Begynderyogabogen

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt lejlighed.
Ønsker du at bo alene, koster rejsen 7.999,- (Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en deltager af samme køn).

Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere, og der er plads til maks. 20 deltagere. Hurtig reservation anbefales.
Alle sportsrejser