Information inden afrejse

Hvad skal jeg tænke på inden turen?


Leje af cykel

At leje cykel er forholdsvis nemt, og kvaliteten er udmærket. I april/maj og september/oktober skal du leje i god tid og oftest mere end tre dage ad gangen. Vil du leje cykel, anbefaler vi, at du gør det snarest muligt, efter at rejsen er bestilt. En fordel ved at leje er, at der så indgår service på cyklen.

Lej cykel på Sunprime Waterfront, Mallorca
Lej cykel på Sunwing Alcudia Beach, Mallorca
Lej cykel på Gran Canaria

Medbring din egen cykel

Mange vælger at tage deres egen cykel med for at kunne cykle på udstyr, man er fortrolig med. Husk at have nye dæk uden revner til nedkørslerne - og sørg selvfølgelig for, at bremserne er i orden. Du bør have god gearing til bjergene, dvs. compact (50/34) foran og gerne 27 tænder bagpå.

Du kan leje cykelkufferter hos airshells.com eller hos din lokale cykelhandler, som også kan rådgive dig om nedpakningen. Nogle cykelhandlere har gamle papkasser liggende, som du kan bruge til transporten. Der findes også videoer på YouTube, som kan guide dig.

Priser for transporten med Thomas Cook Airlines

Mallorca

Forplejning

Du bør selvfølgelig have to vanddunke med til turene og også gerne energibarer og proteinpulver/-barer, så du kan restituere dig hurtigt til næste dags tur. Inden du kører din tur, skal du tænke på, hvor du kan tanke op. I vores ruteforslag har vi skrevet et par forslag.

Medbring desuden...

Et lille værktøjssæt, et ekstra dæk (uanset om du lejer eller medbringer egen cykel), to store dunke, GPS (Garmin anbefales, da du så kan hente vores ruter ned fra nettet) og solcreme. Cykelkort kan købes flere steder på øen.

Spørg os

Mail gerne dit spørgsmål til Spies på sport@spies.dk. Vi er mange, der kender asfalten rigtig godt og kan give dig tips og ideer eller svare på det, som er vigtigt for, at du får en god cykelrejse.

Alle sportsrejser