Cykelferie på Mallorca med Dini Tours

Oplev smukke Mallorca fra din cykel.

”Ferie med aktivt indhold” er Dini Tours motto – og det er, hvad vi tilbyder alle vores gæster. Allerede ved ankomsten til hotellet står vi parat med hjælp og gode råd.

Turene vil fra dag til dag variere mellem mindre bakkede ture og de lidt længere ture i Mallorcas barske bjergegne. Vi vil blive udfordret med små stejle stigninger og lange, men knap så stejle ture op i bjergene. Tempoet vil altid være afpasset efter deltagerne, og vi sørger for, at alle kommer med hele vejen rundt.

Om aftenen har vi fællesspisning, hvor vi hygger os sammen. Efter en lang dag på landevejene er samværet med afslappede samtaler om dagens oplevelser et ekstra incitament til at skabe gode relationer og fællesskab med de andre deltagere.

Afrejse 7/5 – 14/5
6.595,- pr. person
Afrejse fra København og Billund


Tilmeld dig cykelferien her

Holdinddeling og program

Vi opdeler alle gæster efter deres eget ønske i forskellige hold. Holdene er defineret ud fra, hvor erfaren man er, og hvad man ønsker at opnå i løbet af en træningsuge på Mallorca. Vi bestræber os på, at der maksimalt er 16 deltagere på et hold.

Der vil naturligvis være pauser undervejs på alle cykelturene til at drikke og strække benene. I løbet af formiddagen bliver der holdt et hvil på en hyggelig café i en af øens små maleriske byer. Her vil man kunne købe en kop kaffe, en flaske vand eller en sodavand efter eget ønske. Senere indtager vi en let frokost på torvet i en anden hyggelig by. Kommer vi forbi særligt flotte udsigtspunkter eller historiske steder, holdes ofte et kort hvil, så det er muligt at tage billeder og opleve disse særlige steder. Måske følger der ovenikøbet en lille historie med om stedet.

Læs mere Vi tilbyder guidede ture hver dag undtagen onsdag, som officielt er hviledag. På hviledagen om onsdagen tilbyder vi dog alligevel en lille frivillig tur, som alle kan klare uanset niveau.
 
Ved ankomsten står Dini-teamet klar til at tager imod jer, og efter check-in besøger vi cykeludlejningen for at hente de forudbestilte lejecykler. Det er absolut kvalitetscykler, og vi anbefaler alle at leje.
Den første aften holder vi et kort orienteringsmøde om vores planer for ugens cykelprogram. Vi præsenterer også vores erfarne guider, som skal køre med de enkelte hold.
 
En typisk cykeldag starter med, at vi samles ca. kl. 9.15 uden for hotellet. Guiderne står klar til at lede alle hold ud i den fantastiske mallorcinske natur. Vi har mulighed for at vælge ruter, som er mere eller mindre krævende, og turene vil bringe deltagerne vidt omkring, så vi får vist varierede, fascinerede og smukke sider af Mallorca frem.
 
Hold 4: Caféholdet
Vores begynderhold, som vi kalder caféholdet, kører typisk en kortere tur i Alcudias omegn. Der vil være lidt op- og nedkørsel, men også masser af tid til hygge og cafébesøg. For helt nye cyklister vil der være hjælp og vejledning i, hvordan man kører, hvordan man skifter gear, hvordan man bedst kører med i en gruppe og masser af andre gode råd. Det er muligt at leje elcykler, så alle kan være med på disse hyggelige ture. Andre vælger at udfordre sig selv lidt mere og lejer en citybike eller en rigtig racercykel. Alle cykler – såvel elcykler som almindelige – skal bookes i forvejen.
 
Hold 3: Touring-gruppen
Holdet vil typisk være for let øvede motionister, som ikke har store ambitioner om at køre krævende cykelløb. Turene vil variere i længde mellem 80 km og helt op til 120 km på vores afsluttende lange tur. På hold 3 forventer vi, at deltagerne har lidt cykelerfaring. Vi vil guide og vejlede deltagerne i køreteknik, både når man kører i gruppe, og når man skal køre opad eller nedad. Der vil oftest være to guider til at hjælpe alle godt rundt på hele turen.
 
Hold 2: De knap så hurtige
Dette hold vil typisk være godt for motionister, som hjemme kører 2-3 gange om ugen. De vil være bekendt med, hvordan man kører i en gruppe, og de vil kunne holde en jævn kadence over et lidt længere stræk. Holdet vil køre lidt længere, lidt hurtigere og med flere højdemeter end hold 3. Holdet vil typisk være for den lidt krævende motionist. Mange deltagere på dette hold og på hold 1 bruger denne uges træning som en rigtig god opstart og et boost til den nye sæson. Holdet vil blive tilbudt en tur ned i den berømte slugt Sa Calobra, som også kaldes Mallorcas svar på Alpe d’Huez. Det er en krævende, men også meget flot tur.
 
Hold 1: De hurtige
På dette hold lægger vi meget vægt på at give rigtig gode motionister udfordringer, hvad angår både ruterne, længden og antallet af højdemeter. Den længste tur, kaldet ”Kongeetapen”, vil oftest være på ca. 150 km, og den vil føre op over de højeste punkter på øen. Det er en tur med både længde og højdemeter. I løbet af ugen køres der også ned i Mallorcas svar på Alpe d’Huez; den berømte slugt Sa Calobra – en krævende, men smuk tur.
 
Sammensatte hold
Da vi ofte har dobbelthold på hold 2 og 3, medfører det, at vi kan dele disse hold på tværs, så det ene af holdene kører en hårdere og længere rute nogle dage. Eksempelvis tilbyder vi, at en gruppe kan køre ned i slugten Sa Calobra eller den krævende og udfordrende tur ud til nordspidsen af Mallorca til fyret ved Formentor, mens den anden gruppe kører en alternativ, knap så krævende rute.
Skjul

Praktisk info

Pris pr. person i delt lejlighed: 6.595,-

I prisen indgår:

 • Fly t/r
 • 30 kg bagage
 • Bus fra lufthavn til hotel t/r
 • Delt lejlighed
 • Halvpension

Pris pr. person for Dini cykeluge i 1 uge: 845,-

Hvis du vil deltage på de guidede cykelture, er cykelugen obligatorisk.

I prisen indgår:

 • 6 dages cykelture med guide
 • 2 drikkedunke
 • Mulepose
 • Cykeltrøje eller vindvest
 • Picnic onsdag inkl. drikkevarer

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt lejlighed.
Tillæg for enkeltværelse: fra 1.600,-. Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn.
Ekstra uge: 2.500,-
Dini All Inclusive med fri bar kl. 15– 22: 850,-
Transport af egen cykel på flyet samt med lastbil fra lufthavnen til hotellet: 1.100,-

Teamet fra Dini Tours

Instruktører på rejsen

Hele teamet fra Dini Tours glæder sig rigtig meget til at køre med jer uanset hvilket hold, I kører på: ”Vi glæder os til at vise jer nogle af de mest idylliske og spændende ruter og steder på den smukke ø, Mallorca. Vi ses til en aktiv ferie!"

Sunclass Airlines

Flyinformation

 • Afrejse fra København 7. maj 2022 kl. 06.30, ankomst på Mallorca kl. 09.25
 • Hjemrejse fra Mallorca 14. maj kl. 19.55, ankomst i København kl. 22.55
 • Afrejse fra Billund 7. maj 2022 kl. 07.10, ankomst på Mallorca kl. 10.00
 • Hjemrejse fra Mallorca 14. maj kl. 11.20, ankomst i Billund kl. 14.15

Spørgsmål og yderligere information

Lone Bennich
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12
grupper@spies.dk