Yoga og langsom livsstil med Karin Pallisgaard

Yoga og langsom livsstil - UDSOLGT

Glem alt om quick-fix – langsom livsstil er det ultimative slow-fix. Er du træt af travlhedens tyranni og trænger til at få ro på i krop, sind og hverdagen? Så er denne rejse for dig. Højt hævet over Atlanterhavet bor vi midt i naturen og stilheden. Med fantastisk udsigt over hav og bjerge laver vi simpel og langsom yoga, meditation og åndedrætsøvelser, går i naturen, laver digital detox og nyder den lokale mad. Langsom livsstil handler om at tage sig tid til at være bevidst til stede i sit eget liv – både når det er lykkeligt, lækkert, travlt og tarveligt. Det betyder, at vi med fordel kan ruste os til at leve endnu bedre i virkeligheden, som den nu engang er, ved at decelerere i stedet for at accelerere.

Programmet

Langsom Livsstil er titlen på Karen Pallisgaards nyeste bog, som præsenterer ti principper, der er essentielle for vores trivsel. De handler om at sænke farten, slappe af, fordybe sig, finde fællesskab, dyrke digital selvdisciplin, komme tilbage til naturen, spise bæredygtigt, bevæge sig, sove samt tænke på døden. På den måde kan vi skabe et liv, hvor vi er reelt til stede. Det giver mindre stress, mere kvalitetstid og bedre livskvalitet. Det er en livsfilosofi om at tage sig tid til at få det bedste – ikke det meste – ud af livet. På rejsen vil vi udforske disse ti principper. Vi vil genopdage kunsten at få ro på og mærke, hvordan det kan påvirke vores krop, sind, arbejdsliv og familieliv positivt. Vi vil nyde timerne og minutterne, i stedet for blot at måle dem i effektivitet og produktivitet. Kvalitet frem for kvantitet. Det gælder også, når vi laver simpel og langsom yoga, meditation og åndedrætsøvelser, går i naturen, laver digital detox og nyder den lokale mad. Vi bruger yoga og meditation til at træne tålmodighed, koncentration, fokus, nærvær, rummelighed og overskud samt til at få det bedre både fysisk og følelsesmæssigt. Rejsen og yogaen henvender sig til alle, også nybegyndere, der har lyst til at få mere ro på.

Dag 1 TEMA: KUNSTEN AT FÅ RO PÅ
Ankomst cirka kl. 14.30
Velkomst og introduktion til Langsom Livsstil
Slowyoga: Lær kroppen at falde til ro
Restauranten har åbent til middag

Dag 2 TEMA: SLAP AF
Morgenyoga: ”Væk kroppen og sænk farten”
Morgenmad
Vandretur
Middag
Slowyoga: Yoganidra

Dag 3 TEMA: TRÆK STIKKET
Morgenyoga: ”Find fordybelse”
Morgenmad
Introduktion til digital detox og behovet for fordybelse
Slowyoga: Træk vejret
Middag

Dag 4 TEMA: TILBAGE TIL NATUREN
Morgenyoga: ”Ud af hovedet, ned i kroppen, ind i hjertet”
Morgenmad
Barfodsvandring
Middag
Slowyoga: Meditation

Dag 5 TEMA: NÆRVÆR
Morgenyoga: ”Nærkontakt med din krop”
Morgenmad: Mindful spisning
Udflugt: Besøg det lokale madmarked i Funchal (tillæg 23 EUR til transport)
Slowyoga: Yin og mindfulness
Middag: Mindful spisning

Dag 6 TEMA: STILHED 
Morgenyoga: ”Vend sanserne indad”
Morgenmad i stilhed
På egen hånd
Middag i stilhed
Slowyoga: Godnat og sov godt

Dag 7 TEMA: FÆLLESSKAB
Morgenyoga: “Find fællesskab”
Morgenmad
Fælles vandretur
Middag
Slowyoga: Taknemmelighedspraksis

Yogarejse i skønne omgivelser

Hotelinformation

Vi bor på Jardim Atlantico, der er et højt og smukt beliggende hotel i den lille by Prazeres på Madeiras sydvestlige kyst med en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Hotellet tilbyder som noget helt specielt en barfodsvandring, hvor du får kontakt med 17 forskellige elementer, b.la. sten, træ, mudder, vand og sand – dette skulle virke stimulerende og give kroppen ny energi. Vi bor i rummelige 1- værelses lejligheder mod havet. Lejlighederne har kombineret soveværelse og opholdsrum samt balkon med udsigt til solnedgangen.

Læs mere om hotellet


Instruktør på rejsen

Din yogalærer på rejsen er Karen Pallisgaard, som har undervist i yoga i en lang årrække. Hun er internationalt certificeret yogalærer og uddannet i hatha, vinyasa, restorativ og yin yoga samt meditation, coaching og graviditets- og efterfødselsyoga. Karen er desuden forfatter til bestselleren Begynderyogabogen. Karen er desuden aktuel med sine nye bøger, Gravidyogabogen samt Langsom Livsstil, som er grundlaget for denne rejse.

Læs mere om Karen Pallisgaard


Rejsedetaljer fra København

Afrejse fra København 3. april kl. 7.15, ankomst på Madeira kl. 11.00.
Afrejse fra Madeira 10. april kl. 12.20, ankomst i København kl. 18.05.

Pris pr. person 7.678,-


I prisen indgår:

  • Fly med Thomas Cook Airlines t/r
  • Mad ombord
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt 1-værelses lejlighed mod havet
  • Morgenmad
  • Dagligt program (med undtagelse af ankomst- og afrejsedagen)

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt 1-værelses lejlighed.
Ønsker du at bo alene i en 1-værelses lejlighed, er prisen 8.578,-
Halvpension kan tilkøbes for 850,- pr. person.





Der er plads til maks. 17 deltagere på denne rejse – hurtig tilmelding anbefales. Det er ikke muligt at låne en yogamåtte på hotellet, så husk at medbringe din egen.

UDSOLGT



Alle sportsrejser