Yogarejse til Madeira med Ditte Parby

Rejs med yogalærer Ditte Parby til smukke Madeira med det evige forår

Glæd dig til en skøn yogaferie ferie med charmerende hverdagsliv, vidunderlige udsigter, grønne skove og smukke parker.

Dato: 1/3 - 8/3 2021
Pris: fra 6.195,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra: København


Tilmed dig her

Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne. Der er 20 pladser på denne rejse. Rejsen gennemføres ved min. 15 tilmeldinger. Egen yogamåtte skal medbringes.

Praktisk info

Prisen er 6.195,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse t/r med Sunclass Airlines
  • 20 kg. bagage
  • Mad ombord på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse med balkon
  • Morgenmad
  • Yogaprogram
  • Klimakompensation

Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: fra 1.700,-. Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn, der også rejser alene.

Program

Programmet byder på 1½ times yoga hver morgen og aften i yogasalen eller på en fantastisk tagterrasse med skøn udsigt over havet.
Hver yogaklasse har et tema eller fokus, så hele kroppen får godt med opmærksomhed. Ditte sørger for, at alle kan være med – såvel garvet yogi som nybegynder – og vi laver flere gentagelser, så du kan tage meget af yogaen ”med hjem i kufferten”.
På rejsen vil du stifte bekendskab med en potpourri af hatha yoga, vinyasa yoga, yin yoga og restorativ yoga. Ditte Parby tilbyder også 1:1 sessioner i face yoga, hvis det har interesse for dig på rejsen.

Moderne butikker og historiske seværdigheder

Der er sket meget i Funchal de seneste år. Den gamle bykerne er blevet renoveret og shinet op. Moderne butikker og nyskabende restauranter er flyttet ind, og med dem er folkelivet og stemningen vendt tilbage. Gå f.eks. en tur i Rua Santa Maria, hvor kunstnere har dekoreret omkring 200 af gadens hoveddøre for at skabe et både underholdende og unikt kunstværk.

Domkirken fra starten af 1500-tallet udgør byens centrum, og rundt om den ligger de fleste butikker, smukke paladser og nyere, mere moderne bygninger. Cidade Velha kaldes byens gamle fiskerikvarterer, som i dag er kendt for sine mange hyggelige og gode restauranter. Her finder du også markedshallen, Mercado do Lavradores, med sine farvestrålende blomster, frugt og spændende fisk.

Ditte Parby er instruktør på denne rejse

Instruktør på rejsen

Ditte Parby er erfaren yogalærer, der har undervist tusindvis af yoga- og pilateskasser over de sidste 15 år. Med et interessant CV i bagagen underviser Ditte nærværende og inspirerende yogaklasser med smil og hjertevarme. Ditte ser det som sin fornemste opgave at designe sine klasser, så alle føler sig mødt, trygge og godt tilpas – uanset niveau og alder.

Værelse på Alto Lido
Spa på Alto Lido
Sunclass Airlines

Flyinformation

  • Afrejse fra København 1/3 kl. 08.00, ankomst på Madeira kl. 11.40
  • Hjemrejse fra Madeira 8/3 kl. 13.00, ankomst i København kl. 18.45

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051
Sport@spies.dk