Yogaretreat til Tenerifes bjerge med Karina Helsted Moe

Find roen i Tenerifes bjerge.

Nyd naturen, find roen og fordyb dig i yogaen på dette retreat højt oppe i Tenerifes bjerge. Fincaen Mandala de Masca er skabt af yogier til yogier og byder dig velkommen til en skøn yogauge med instruktør Karina Helsted Moe samt en medunderviser.
Vi sørger for alt: nem og bekvem rejse, alle måltider og yogaundervisning i stille og storslået natur – alt sammen så du kan slappe af og få det optimale ud af din yogarejse.

Dato: 24/1 – 31/1 2021
Pris: fra 13.250,- pr. person inkl. helpension
Afrejse fra København og Aalborg


Tilmed dig her

Der er maks. 18 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales.

Praktisk info

Prisen er 13.250,- pr. person

I prisen indgår:

 • Flyrejse t/r med Sunclass Airlines
 • Mad ombord på flyet
 • 20 kg bagage på flyet
 • Bus fra lufthavn til hotel t/r
 • Delt dobbeltværelse
 • Helpension (vegetarisk) inkl. drikkevarer
 • Snacks, juice og te i løbet af dagen
 • Yogatræning
 • Vandretur med lokal guide
 • Klimakompensation

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse
Tillæg for at bo alene i et dobbeltvæelse med eget bad/toilet: 2.900.-
Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn, der også rejser alene.

Program

Der er yoga hver morgen og alle eftermiddage på nær 2 eftermiddage, hvor du kan tage på udflugt eller vandretur. Den ene af aftenerne kan du vælge at være med til en åndedrætsterapi-session (prisen for at deltage er 200 kr.). Midt på ugen tager vi sammen på en dejlig vandretur med en lokal guide i nationalparken. Der vil også være transport til/fra kysten en dag i løbet af ugen, hvis man har lyst til at slappe af ved stranden, gå rundt i den lille badeby eller vandre langs stranden.

Turen er for dig, der vil på en anderledes ferie, og som har lyst til at møde nye sider i dig selv. Du skal være i nogenlunde fysisk form, have et positivt sind og være nysgerrig og åben for at tage imod yogaens enestående mulighed for transformation.
Vi arbejder meget dybt med kroppen, og du lærer at udnytte din fulde åndedrætskapacitet. På ferien kommer du til at møde alle sider af yogaen. Der hvor det er stille og indadvendt, der hvor du får løsnet dybt til dit åndedræt samt yoga, der udfordrer og styrker din krop og giver dig sved på panden. Vi arbejder hen i mod en mere intuitiv yogaform, bodyfulness, hvor du begynder at kunne mærke hvad din krop har brug for. Det handler om at lære at give helt slip og fuldkommen overgive sig til koppens iboende intelligens. Yogaklasserne slutter med mindfulness meditation, visualiseringer og afspænding. Visualiseringerne bliver brugt til at hente informationer frem fra det ubevidste. Meditationerne varer ml. 20-30 minutter både morgen og aften.

Undervisningen foregår på den udendørs yogaterrasse, og skulle der blive brug for det, går vi ind i den hyggelige yogashala. Der er både yogamåtter og udstyr til låns. Temperaturen tidligt om morgenen kan være fra 12 grader, så medbring lunt tøj til morgenyogaen. I løbet af dagen kommer temperaturen op på omkring 16-20 grader, når solen er fremme. Måltiderne er nærende vegetariske/veganske som spises i hyggeligt fællesskab.

Pool på Mandela de Masca
Opholdsstue på Mandela de Masca
Sunclass Airlines

Flyinformation

Vi flyver fra København og Aalborg

 • Afrejse fra København 24. januar kl. 08.00, ankomst på Tenerife kl. 12.20
 • Hjemrejse fra Tenerife 31. januar kl. 13.40, ankomst i København kl. 19.55
 • Afrejse fra Aalborg kl. 07.55, ankomst på Tenerife kl. 12.20
 • Hjemrejse fra Tenerife kl. 13.40, ankomst i Aalborg kl. 19.50

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 (hverdage 10.00 – 14.00)
Sport@spies.dk